Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wrozbella

43 cm vv bicepsie dlaczego nie jestes taki jak on

Polecane posty

Gość Wrozbella

https://www.youtube.com/watch?v=c-BwRIsCJSo niby zwykly chlopak , jestescie podobni w tym, ze oboje jestescie "prostymi" ludzmi, ale jesli chodzi o Ciebie, to nie masz z nim szans. Wlasnie tak mozna podzielic z pozoru "normalnych" ludzi na tych naprawdę normalnych i na tych pseudo normalnych, Ty oczywiscie jestes w tej drugiej grupie. A Twoja prawdziwa naturę ujawniło to forum.

Gość 43 cm vv bicepsie
dziewczynko moja droga odrobilas lekcje?

Photo ostatni raz odrobiłam lekcje jakieś 2 lata temu, także nieaktualne pytanie zadałeś. Poważnie, musisz jeszcze wiele się od niego nauczyć, żebym zwróciła na Ciebie uwagę.

Ohoho*** ostatni raz odrobiłam lekcje jakieś 2 lata temu, także nieaktualne pytanie zadałeś. Poważnie, musisz jeszcze wiele się od niego nauczyć, żebym zwróciła na Ciebie uwagę.

Gość 43 cm vv bicepsie
Wyslij mi swoje zdjęcie z karteczką (nie musisz pokazywać twarzy) to wtedy zwrócę pełną uwagę, oki ;) 43cmwbicepsie@gmail.com

Gość 43 cm vv bicepsie
Ten paznokieć to dobry znak ;) ale chciałbym byc w 100 % pewny ze jestes dziewczyną a nie projektem jakiegoś psychola.Wyślesz mi jeszcze bardziej przekonywujące zdjęcie ? Nie każe Ci sie obnażać ani pokazywać twarzy.Ja tam swoje zdjecia wrzucalem więc bedziemy kwita, co Karolinko?Masz meila :)

Gość 43 cm vv bicepsie
Czekam. 👄