Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wg was ona czuje do mnie cos wiecej?

Polecane posty

Gość gość

Wiem, ze to forum dla kobiet ,ale wlasnie dlatego proszę was o opinie. Spotykamy sie z dziewczyna 3 miesiace. Ona na poczatku chciala zeby to byla znajomosc niezobowiązująca. Ale teraz oprocz rozmow o seksie, ona czesto pyta co u mnie, jak minal mi dzien, tzn. ja mimo wszystko sie odzywam czesciej, ale ona czasem tez. A wczoraj napisałem jej, ze tesknie, ona tez odpisala ,ze troche sie juz stesknila i jeszcze napisala cos takiego, ze ubierze specjalnie dla mnie bielizne taka jak chcialem ( jak przyjade bo jestem na wyjezdzie) zebym wiedzial,ze to specjalnie dla mnie. Jak myslicie ona chce czegos wiecej? Choc z drugiej strony potrafi nie odzywac sie do mnie tez kilka dni jesli ja sie nie odezwe czasami. Jak to wyglada z perspektywy kobiety?

Gość gośćśćć
ale na serio chciałbyś być na poważnie z dziewczyną która spotyka się z facetem tylko na seks? poza tobą pewnie ma jeszcze jednego albo kilku takich. Niezobowiązująca znajomość ale sek ok? nie chcę nikogo obrażać ale nazwałabym taką dziewczynę dziwką i tyle.

Gość gość
Tak, chciala tylko seksu na poczatku i mnie to nie przeszkadzalo, ale jednak teraz zastanawiam sie czy jej nie zalezy na czyms wiecej? Bo mnie chyba zaczyna :(