Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kolczyk w nosie, rozciągnięte uszy

Polecane posty

Gość gość

Znacie jakieś dobre sklepy z taką biżuterią?

Gość gość
może sklep dla zwierząt ? rolniczy jakiś ?

Gość gość
wiesz, że za kolczykowianie zwierząt domowych możesz iśc siedzieć? Nawet złośliwości muszą być przemyślane ;)

Gość gość
nie kolczykowałabym nawet zwierząt nie mówiąc o ludzkim nosie ,ale masz wolną wolę,możesz sobie rozciągnąć uszy nawet do rozmiarów słonich jak dla mnie

Gość gość
dobre z tym rolniczym :D

Gość gość
Dziękuję za pozwolenie, sorry, że nie zapytałam o nie jak przebijałam nos i rozciągałam uszy. W szkole też tak dobrze odpowiadałaś na pytania?

Gość gość
i niestety nic nie poradzę że kolczyk w nosie kojarzy mi się ze świnią ,musiałam to widzieć kilka lat temu za komuny może w tv w rolniczym programie ,trudno przypomnieć sobie teraz

Gość gość
sorry ale taki mam dowcip :-) lecę na skojarzeniach

Gość gość
widziałaś świnię z kolczykiem w nosie? Sorry, ale ani ze świniami nie przebywam ani nie oglądam o nich programów. Więc takie cudo mnie zaciekawiło.

Gość gość
Nie ma sprawy, nie każdy musi mieć lotne żarty i być mistrzem satyry. Nie mam o to do ciebie żalu.

Gość gość
jak sobie wygoglujesz świnia z kolczykiem to cię oświeci dziecko

Gość gość
więc to nie takie cudo znowu

Gość gość
Nie jestem aż taka ciekawa żeby mieć w historii wyszukiwania "świnie z kolczykami w ryjach". Wierzę na słowo eksperta.

Gość gość
złościsz się bo kojarzysz się ze świnią z takim kolczykiem w nosie,przecież robiąc to musisz o tym wiedzieć,a jesteś zdziwiona

Gość gość
ale dodam ze z boku kulka nie da takiego skojarzenia tylko kółko na srodku zwisające

Gość gość
Nie złoszczę się, nie znam osobiście ludzi z takimi ... zainteresowaniami, wiedzą i skojarzeniami więc raczej mnie to personalnie nie dotyka. Poza ludźmi z afazją Wernickiego nie spotkałam też nikogo kto tak dobrze odpowiada na pytania. Dalej jestem ciekawa czy ktoś zna jakiś fajny sklep z biżuerią :)

Gość gość
bo nikt ci tego nie powie wprost na ulicy,a rówieśniczki mają swoją modę i dla nich ok

Gość gość
Ludzie na ulicy są głównie w kategorii "osoby których nie znam" więc nie wiem czy w wolnych chwilach oglądaja programy o formie pierwotnej szynki. Mój kolczyk mają pewnie tam gdzie ja ich zainteresowania

Gość gość
pewnie że mają gdzies ,mogą mieć jednak skojarzenie ,bo przecież o tym gadamy nie ???

Gość gość
własciwie to ty mówisz o skojarzeniach, a ja tylko podziwiam twoje oddanie o opowiadaniu o pierdołach. Ja o sklepy pytałam. W celu nadania tej konwersacji jakiejś głębi zapytam: co mi po poznawaniu zainteresowań i skojarzeń obcych ludzi? Rozumiem, że to ważne dla ciebie (w końcu poświęciłaś czas myśląc o tym i tłumacząc źródło swoich skojarzeń), ale co JA mam zrobić z ta cenną informacją?

Gość gość
to ty mnie zaczepiłaś ,trzeba było olac mój dowcip sytuacyjny ,ja tylko odpowiadam na twoje zaczepki :-)

Gość gość
i zauważ że ciągle zadajesz mi pytania jak katarynka a ja jestem kulturalną osobą i odpowiadam :-)

Gość gość
Nie tyle cię zaczepiłam co po prostu trochę przygasiłam naprawdę słaby żart - tak specyficzy tekst nie ma sensu dla kogoś kto nie ma styczności ze zwierzętami rolnymi. Jedyne co wyobraziłam sobie po przeczytaniu twojego posta to drecha który kolczykuje psa "bo to fajne wygląda". Jestem też przeciwna kolczykowaniu zwierząt co kompletnie zabiło humor. No, ale teraz to ja się rozgadałam.

Gość gość
ale też trochę z ciekawości chciałam zobaczyć osobowość z rozciągniętymi uszami ,jaka może być ,w ramach moich badań sorry :-)

Gość gość
działam czynnie w obronie zwierząt ,więc nie stresuj się tym ,jestem przeciwnikiem cięcia rozciągania i innych wynaturzeń u żywych istot

Gość gość
ale masz też w sobie sprzecznośc chcesz siebie kolczykować w nosie a u zwierząt odrzuca cię ,dwa bieguny

Gość gość
Ludzie z rozciągniętymi uszami i świnie z kolczykami... jesteś fascynującą osobą. Koniecznie opowiedz mi więcej o swoich licznych zainteresowaniach.

Gość gość
dokładnie kolczykujesz nos bo to fajnie wygląda " dres:-)

Gość gość
o to nie miejsce na moje zainteresowania :-) zakończe już dowc**em o desie ,ok? bo musze spadac