Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to nie jest prawdziwe... Miałam takiego faceta

Polecane posty

Gość gość

On kocha cie nad życie chociaż gorę biorą nerwy To że pije później bije nazwiesz to życiem codziennym Na razie nie jest źle lepiej nad tym sie zastanów Gdy rodzice po raz enty zastaną cię skatowaną Ubolewasz nad losem miałaś mieć super rodzinę Zamiast szczęścia czujesz strach on ma wciąż w****ioną minę Jest strasznym s*********m przecież nie o tym marzyłaś To że masz z nim dzieciaka ma ciebie przy nim zatrzymać To że krzywdzi was obu to zapewne twoja wina Zupa znów była za słona znów cios który z nóg ścina Nie wiesz jego obietnicom że to już ostatni raz Ze "przepraszam w pracy cieżko" że ostatni raz dał w gaz Policz sińce na ciele ile miałaś stłuczeń złamań Piękne podpuchnięte oczy zapłakane masz od rana Zostaw tego chama kobiecino weź się ratuj Tak mi szkoda ciebie siostro na swym zyciem się zastanów Już zapewne ktoś ci wspomniał zasługujesz na lepszego Na takiego co doceni twoje naturalne piękno Spytam kiedy koleżanki widzialy cie uśmiechniętą Taki żywot męczennico nazwę domową gehenną Za poświęcenie wp*****l tym sie miłość ma objawiać To co przeżywasz to nie miłosć jest a dramat Zamiast ciosów przytulasy zamiast krzyków czułe szepty Zamiast obelg śmiech pocieszny zamiast poniżeń prezenty A Ty nie bój sie miłosci w końcu znajdziesz ja dziewucho Tylko rozstań sie z tym katem który nazywa cie suką

Gość gość
Goń się pieprz ony słowoklepie, naxywny tutaj też wyjałowionym fiutem, nie strasz mnie i przestań marzyç psie o mojej miłości, do budy wracaj i przestań szczekaç bez komendy.