Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mysle ze iwona wieczorek przy dobrym przeszukaniu

Polecane posty

Gość gość

Parku znajda zwloki na 20 procent

Gość gość
a co tam jest

Gość gość
musisz usunąc spacje w linku, i obejrzec. Okazuje się, ze prawdopodobnie zwinęli ja smieciarze... Do tego na jednym z innych nagran widac wyraznie jak jada, cos co bardzo przypomina kształt jej głowy

Gość gość
nie chce mi się ogladać,smieciarze ją zabili i zgwałcili ?

Gość gość
moim zdaniem ta twarz to worek na śmieci a nie dziewczyna jeżeli jest to ten sam filmik co oglądałam

Gość gość
Na filmie jest pokazany samochód smieciarzy, który jak sie okazało jechal tak, ze tor sie przecina z torem którym szła Iwona. Analizowano potem na innych kamerach co robili pózniej smieciarze, i zauwazono, ze zmienil sie kierowca, zjechali nagle w jakąś boczna uliczke, która nie nalezała do ich trasy. Potem widac wręcz ujęcie, z kamery co była wysoko, ze w srodku siedzi facet na jakichs workach, i widac wyraznie ksztalt głowy tej Iwony, analizowano to komputerowo. Do tego, smieciarzy policja juz przesluchiwała lata temu, i ich zeznania miały wiele sprzecznosci. Prawdopodobnie, kierowca zaczepił Iwone, mowiąc jakies wulgarne treści, a ona miała podobno charakter, ze na pewno cos odkrzykneła, i doszło do kłótni...

Gość Carycka
Wg agencji detektywistycznej Lampart ci sprzatacze wyrzucili worek do kanalu burzowego

Gość gość
oby policja przeszukała porządnie te kanaly, a nie udawała ze nic sie nie stało... a z ta twarza, to na filmiku widac niewyraznie, ale oni maja b specjalistyczne programy, które analizuja rózne detale, odleglosci, itp. i ponoc sie to pokrywa z jej rysami.