Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wasze 4latki też tak niszczą dresy na kolanach?

Polecane posty

Gość gość

Syn bawi się na kolanach. Dresy się wycieraja do dziur. Chodzi mi o zabawę w przedszkolu . W domu ma stare z latami. Nie zawracam mu uwagi żeby się tak mi bawił bo przecież co chwilę musiałabym a przecież nie o to chodzi w zabawie. Jak jest u was.? A może zwracać uwagę ?

Gość gość
Ścierają się na kolanach ale to raczej te z pepco. Te ze smyka, reserved nie niszczą się tak szybko.

Gość gość
Mialam ten sam problem. Dresy ze smyka wytrzymywaly Miesiąc. Najbardziej wytrzymałe są śliskie dresy.

Gość gość
Dopóki nie zasiądzie w ławce to tak będzie, moja przez 3lata chodzenia do przedszkola zniszczyła dziesiątki leginsow spodni rajstop , dzieci się bawią na kolanach, dopiero jak poszła do 1klasy ten problem znikł,i to nie ważne jak drogie są ubrania, na kolanach są.dziury koniec

Gość gość
U nas było to samo, jak długo był w przedszkolu, tak długo wszystkie spodnie potargane na kolanach, nieważne czy Pepco, czy droższe sieciówki, czy z ciucholandu, żywotność była mniej więcej ta sama. Nie tylko dresy, wszystkie równo, chociaż najszybciej chyba sztruksy.