Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Może to pytanie jest głupie ale czy musze szefowi mówić jezeli chce iść do wc

Polecane posty

Gość gość

W poniedziałek zaczynam moją pierwszą prace i wole tutaj się zapyac- czy jeżeli dostanę okresu i będę czesciej chodzić do wc to mam mu to powiedziec? To jest mała firma, 4 pokoje i jedno wc.

Gość gość
Absolutnie o takich wyjściach do WC nikomu się nie mówi,nawet gdy to często się odbywa.Nie zapędź się w coś takiego ,że w końcu będziesz pytała czy możesz zaczerpnąć powietrza,ale o tym aby ktoś pytał czy może iść do toalety to jeszcze nie słyszałam.Ty chyba mylisz pracę ze szkołą.

Gość gość
u mnie w pracy nie ma czegoś takiego, każdy wychodzi do wc kiedy chce i nikt nie jest rozliczany ile chodzi i na jak długo i nikt o tym nie informuje. Aczkolwiek kiedyś byłam w sklepie meblowym, chciałam kupic kanapę i byłam świadkiem jak jedna z dziewczyn pyta się kierownika czy może do wc, strasznie mnie to zaskoczyło, że są zakłady pracy gdzie się coś takiego praktykuje

Gość gość
Buahajaha. Nigdy nie zapytałam czy mogę, w żadnej firmie. Czasem jak wstaję to mówię, że zaraz wracam i że dokończymy za chwilę, ale nigdy nie informuję, gdzie idę. Ani tym bardziej nie pytam ;)