Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość HH09

Biały gęsty śluz po miesiączce

Polecane posty

Gość HH09

Witajcie drugie kafeterianki, chciałabym rozwiać moje wątpliwości ponieważ nie znalazłam w internecie nic opisującego moje dolegliwości. Mam 17 lat i dwa tyg temu poraz drugi w życiu współżyłam z chłopakiem po 7mies od pierwszego razu. Oczywiście się zabezpieczaliśm. Nie wyliczam sobie dni płodnych ponieważ mam nieregularne miesiączki które zawsze się opóźniaja a nie są wcześnie. 3 dni po stosunku z chłopakiem dostałam dziwnym trafem za wczesny "okres" który był jakieś 14 dni od poprzedniego czyli na moje oko o pół miesiąca za wcześnie. Nie był jakiś bolesny ale trwał 10dni. Więc jak dla mnie bardzo długo. W 9 dniu tego dziwnego "okresu" przerażona zrobiłam test ciążowy (jakieś 11dni po stosunku) I wyszedł negatywny. Przestałam się obawiać bo w sumie okresu dostałam I to bardzo długiego i intensywnego. Ma początku Pomyślam że to może być nadżerka ale okres był bardzo mocny i wydaje mi się że było w miarę dużo śluzu. Pomyślam że może było to spowodowane hormonami albo jakimś otwarciem podczas stosunku. Wczoraj moje obawy wróciły bo następnego dnia po skończonym 10 dniowym okresie miałam dziwny śluz, przezoryczysty I kleisty. Dawał sie rozciągac między palcami. A dziś już śluz jest biały i gęsty i nie rozciąga się wcale. Co to może oznaczać? Czy taki biały i gęsty śluz jest prawidłowy? Bo ten długi okres, test, śluz.. Zgłupiamlam już. Z góry dziękuję za pomoc!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować