Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niski progesteron,lekkie krwawienie

Polecane posty

Gość gość

Witam Dowiedziałam się że jestem w ciąży kilka dni temu. Jest to 6 tydz. Badanie beta hcg wyniosło 1200 a progesteron 7 nl. Wiem, bardzo niski bo norma zaczyna sie od 11 wg wskazan na badaniach. Kiedy 2 tyg temu krwawilam skąpo myslalam że to miesiączka. Okazało sie jednak, że to była raczej implantacja. Trwało to długo i naprawde do tej pory zdarza sie plamienie w kolorze brunatnym. Wczoraj trafiłam do ginekologa, ktory po zbadaniu stwierdził że to poronienie ale za chwile po dopochwowym usg stwierdzil że widac bicie serca. Przepisal mi duphaston 3x1. We wtorek mam sie zglosic na ponowne badanie, aby sprawdzic czy serduszko dalej bije i czy zarodek rośnie. Martwie się bardzo. Nie dokuczają mi bóle podbrzusza, aczkolwiek dzis, mimo że wzielam juz 3 tabletki nadal widze na papierze toaletowym po podcieraniu brunatne zabarwieniaa (czasem jakies takie gluciki). Kiedy ten lek zacznie działać? Czy któraś z Was była może w podobnej sytuacji?

Gość gość
Trzeba leżeć, nie dźwigać, nie przemęczać się. Jak masz poronić to poronisz i najlepszy lekarz nie pomoże. Odpoczywaj i czekaj.