Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż mnie chyba zdradza, jest mi smutno choć nie mam pewności

Polecane posty

Gość gość

co do jego niewierności. Jesteśmy razem 15 lat, oboje po 40, on dużo pracuje prawie w ogóle go nie ma w domu. Wychodzi o 7 wraca o 21 i jestem pewna że na pewno jest wtedy w pracy ale co w niej robi to nie wiem. Boję się że zdradzi mnie z jakąś 20 :( mąż jest bardzo przystojny, wygląda dużo młodziej, zaczął biegać i dbać o siebie, jeździ dobrym autem. Nie chce zostać sama z córką :(

Gość gość
oj tam, wydębisz wysokie alimenty i będziesz wolna i szczęśliwa ;)

Gość gość
Zadbaj o siebie i wasz zwiazek.

Gość gość
A masz jakiekolwiek dowody czy nawet potwierdzone domysły? Okłamał Cię kiedyś? Chował telefon? Pisał z laskami?

Gość gość
Nie chce żadnego rozwodu i żadnych alimentów. O siebie dbam, lubię dobrze wyglądać ale 20lat już nie mam. A jak dbać o związek jak po całych dniach i nocach nie ma męża? Wraca do domu i idzie spać bo znowu rano do pracy.

Gość gość
Okłamał ale nie w sprawie kobiet a w zawodowych. Widział że denerwuje mnie ta jego praca non strop to powiedział że jedzie do rodziców a pojechał na szkolenie w sobotę i w niedzielę. A ja byłam sama w weekend :( Z różnymi kobietami pisze bo to też należy do jego obowiązków, wkurza mnie jak wysyła im uśmiechnięte czy smutne minki. Jak się do nich uśmiecha w pracy, jak zagaduje a one wdzięczą się do niego a mnie trafia szlag!

Gość gość
A i telefon praktycznie zawsze ma przy sobie, chyba że się ładuje ale raczej robi to w pracy.

Gość gość
Nie wymyślaj kobieto. Masz fajnego męża, z tego co czytam to jest Ci wierny. To kłamstwo jest wybaczalne, gorzej gdyby np chodził na imprezy za twoimi plecami. Nie wkręcaj sobie zdrady jeśli nie masz nawet cienia dowodu na coś podejrzanego.

Gość gość
Może trochę panikuje ale jakbyście widzieli jak rozmawia z tymi kobietami, jak się do nich uśmiecha, jak się wdzieczy :( ze mną tak nie rozmawia, albo w ogóle mało co mówi albo krzyczy, jest bardzo nerwowy i to dbanie dodatkowe o siebie. Kilka razy w tygodniu po pracy czyli ok 21 zostaje w pracy i ćwiczy intensywnie! Schudł, rzeźbi ciało, zapuścił brodę...czuje jak mi ucieka

Gość gość
Wchodzi w kryzys wieku średniego. Zacznij go uwodzić, zróbcie razem coś szalonego, a ty bardziej dbaj o siebie, niech on zobaczy, że ma w domu super laskę, którą może stracić.

Gość gość
Tylko co szalonego? Ostatnio na długi weekend w sierpniu proponowałam wyjazd do spa a on ze nie ze zmęczony ze ma wolne (co rzadko się zdarza)to woli w domu posiedzieć. No dobra ok, planowałam już wspólny wieczór, film, winko i łóżeczko a on pojechał do rodziców! Miał wrócić wieczorem ale nie wrócił! Nie mam już sił na ciągłe narzucenie się jemu, wszystko zawsze źle ale u innych wszystko dobrze. Pisze że dbam o siebie, nie wiem co więcej miałabym robić, mam się botoxem cała naszprycować? :o

Gość gość
Przestań wchodzić mu w dupę, sama zacznij się uśmiechać do innych facetów nawet w jego obecności.Pokaż, że też jesteś seksowna dla innych

Gość gość
Trudno się uśmiechać do facetów przy nim jak nigdzie razem nie wychodzimy. Jego ojca mam kokietować? :O Fakt zabiegam o niego bo mi go brakuje, chce aby bylo wszystko dobrze wiec sie staram, nie umiem tak olac wszystkeo

Ja Ci napisze prawdę - na bank Cie zdradza. Kiedy durne pojmiecie, że nie można latami żyć z jedną osobą to wbrew naturze ludzkiej ... durne jak but i ślepe jak krety.

Gość gośće
Ale jak to rzadko ma wolne? Czyli pracuje cały tydzień od rana do nocy? To co to za praca? I w wolne do rodziców jeździ? A masz pewność, ze do nich? Jest dla ciebie opryskliwy, dba o siebie, ciagle to niby w pracy (niektórzy kochają swoją prace, ale kto wytrzyma pracując niemalże bez przerwy?), a jak ma wolne to jedzie do rodziców? Podejrzane.

Gość gość
Amaterasu 226 A kto niby stwierdził, że zdradzanie leży w naturze ludzkiej?

Gość gość
Autorko, zajmij się sprawami ducha, przebudzenia.

A kto niby stwierdził ,że ludzie z natury są wierni? Od zawsze ludzie na prawo i lewo uprawiali sex , to jeden z najsilniejszych popędów a te całe Wasze śluby i bzdety o miłości itp to tylko system. System, który z pokolenia na pokolenia okalecza ludzi.

Gość gość
typowe :O facet po 40, zgryźliwy dla żony, cudowny dla obcych bab, dbanie o siebie i ostatnie podrygi :O szuka romasu na bank o ile juz nie znalazl, a jak piszesz że obraca się w damskim środowisku to przykro :(

Społeczeństw, które narzucają monogamię z przyczyn religijnych czy prawnych, jest na ziemi zaledwie ok. 20 proc. a rozwiązłość leży w naturze ludzkiej i przestańcie żyć w iluzji.

Gość gość
No tak, pracuje kilkanaście godzin dziennie od poniedziałku do piątku, czasami w weekendy ma szkolenia czy jakieś tam imprezy plus praktycznie cały czas jest pod telefonem dla klientów. Piątek czy świątek. Jest kierownikiem pewnej placówki. Do rodziców często jeździ bo jego matka jest mocno chora, dużo im pomaga. Oczywiście niektóre weekendy spędza w domu ale wtedy albo odsypia prace albo ktoś do nas przyjeżdża, rodzice, teściowie, znajomi czy jego brat czy koledzy i tak abyśmy mieli czas tylko dla siebie to rzadko jest.

Gość gość
21.51 co masz na myśli?

Gość gość
Poligamia jest korzystna ze względów demograficznych, bo 1 facet plus wiele kobiet = mnóstwo dzieci. Jednak czy jest korzystna.pod względem emocjonalnym dla kobiet? Zapytaj jakąkolwiek muzułmankę, czy jest tak naprawdę szczęśliwa, gdy wie, że jej mąż posuwa drugą czy trzecią żonę za ścianą.

Gość gość
skoro zaczal o siebie dbac, sporty i inne, to na pewno juz kogos ma, chce sie tym odmlodzic dorownac do jakiejs nowej mlodszej. Przykro mi Autorko. Moze i Ty zacznik trenowac, jakis tenis czy u instruktora pobierz wskazowki na poczatek. Odzyjesz i nie bdzie Cie dolowalo, ze maz gdzies ssie dobrze bawi bez Ciebie.

Gość Magoria
Autorko, jak doskonale Cię rozumiem. Nie wyglada to ciekawie, ale Twoje płacze, skomlenie NIC nie pomoże- wręcz przeciwnie. Wiem, ze jest Ci cieżko, ale jeśli chcesz cos dla was zrobić to zacznij od siebie! Inwestu w siebie, ubrania, włosy, twarz, perfumy - wygląd strzała! Zacznij wychodzi bez męża- skoro jemu można w weekend imprezować- tez wychodź!!! Nie skoml o niego,bo to nic nie da!!! Jeśli wtedy nadal bedzie miał Cię w D.to nic juz nie poradzisz na to.. Z tego co czytam- jestes dla niego niewidzialna, ma cię gdzieś! Wiec zacznij żyć kobieto!!! Za bardzo sie skupiasz na nim!!

Gość gość
A ile lat ma corka? Zostaw ja z tatusiem i sama sobie organizuj wyjscia z kolezankami, na zakupy, do kina, itp. Zapisz sie na jakies zajecia sportowe albo kurs czegos i wychodz do ludzi. Wystroj sie, odstaw i powodzenia