Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

3200 netto na reke srednia placa w Polsce kto ma tyle

Polecane posty

Gość gość

lub wiecej prosze o wpisy zawod i placa miasto ja mam 1800 radom w biurze

Gość gość
Tyle za niecałe 2tyg w trasie, 4-5 tys za msc, kierowca autocysterny adr

Gość Namysłów opolskie miastooo
radom to zadoopie to nie moja wina w opolu w tej samej pracy w biurze zarobisz 2 razy więcej bo opole jest bogatsze niż kraków i łódź narzekaczko polska to bogaty kraj

Tu jesteś:gazetaprawna.plONZ: Polska na 39 miejscu wśród krajów wysoko rozwiniętych statystyki ONZ: Polska na 39 miejscu wśród krajów wysoko rozwiniętych 15.03.2013, 18:32; Aktualizacja: 15.03.2013, 18:57

ONZ: Polska na 39 miejscu wśród krajów wysoko rozwiniętych 15.03.2013, 18:32; Aktualizacja: 15.03.2013, 18:57 Polska rozwija się stabilnie, a mieszkańcom żyje się bardzo dobrze. Wskazuje na to opublikowany przez ONZ „Raport o Rozwoju Społecznym 2013”. ONZ-wscy eksperci brali pod uwagę takie czynniki jak długość życia mieszkańców, edukacja czy zamożność danego państwa. ONZ-wscy eksperci brali pod uwagę takie czynniki jak długość życia mieszkańców, edukacja czy zamożność danego państwa. REKLAMA Za najbardziej rozwinięty społecznie kraj uznano Norwegię. Na drugim miejscu jest Australia, na trzecim są Stany Zjednoczone. W pierwszej dziesiątce są także Niemcy, Szwecja i Japonia. Polska znalazła się w rankingu na pozycji 39. - wyżej od Litwy, Argentyny czy Chorwacji.

ONZ-wscy eksperci brali pod uwagę takie czynniki jak długość życia mieszkańców, edukacja czy zamożność danego państwa. REKLAMA Za najbardziej rozwinięty społecznie kraj uznano Norwegię. Na drugim miejscu jest Australia, na trzecim są Stany Zjednoczone. W pierwszej dziesiątce są także Niemcy, Szwecja i Japonia. Polska znalazła się w rankingu na pozycji 39. - wyżej od Litwy, Argentyny czy Chorwacji. Galeria: Gdzie żyje się najwygodniej? Polskę zaliczono do grupy krajów o „bardzo wysokim” rozwoju społecznym. Spore zmiany na plus w ostatnich latach nastąpiły w Chinach, Iranie i w Indiach - stwierdza raport. Spadki odnotowano tylko w dwóch państwach: Zimbabwe i Lesotho. Zdaniem ekspertów ONZ, ludziom na całym świecie będzie żyło się coraz lepiej - do końca dekady liczba osób z klasy średniej, czyli o dochodach przekraczających dwadzieścia tysięcy dolarów rocznie na gospodarstwo domowe, wzrośnie o osiemdziesiąt procent, do ponad trzech miliardów. Najgorzej żyje się w takich krajach jak Czad, Mozambik, Kongo i Niger.

Gość gość
Polaczki leniwe chcą zarabiać majątek a robić nie ma kim. Już i tak zarabiacie za dużo a przecież w PL wszystko jest takie tanie. Jak będziecie mieli zachodnie stawki to będziecie płacić zachodnie ceny. I tak nam dopomóż Bóg!

Gość gość
autorko idiotko czemu z góry zakładasz że każdy na kafeteria forum jest z miasta ? tępa idiotko ?myślisz że co że na wsi nie ma pracy ??? akurat ja mieszkam w powiecie gdzie jest najnizsze bezrobocie w polsce bo jest mnóstwo ogromnych zakładów stolarskich i tapicerskch praktycznie one są koło siebie i tam pracy nie brakuje i tam zarobisz od 4 do 6 tysięcy miesięcznie ja zarabiam w jednym z tych zakładów jako tapicer 4700 zł na miesiąc i co pytałaś sie kto ma tyle ba ja mam o prawie półtorej tysiąca złotych wiecej :D

Gość gość
Ja uważam że pytanie jest zadane normalnie a ten buc wyżej to powinien zdychać w bulu za te prostackie chamstwo.

Gość gość
to dzisiaj opublikowana srednia w Pl przez Gus wiec

Gość gośćjjj
Ja mam. 3 brutto podstawy i okolo 1500 premii kwartalnej. To bedzie okolo 2 500 netto. Doradca kasjer w banku.