Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oklamalam swojego faceta.Mam wyrzuty sumienia.

Polecane posty

Gość gość

Wczesniej oklamalam go z iloscia bylych partnerow a teraz jak mialabym jechac do jego rodziny na chrzciny to oklamalam ze boli mnie brzuch, glowa ze zle sie czuje bo tak naprawde nie chce mi sie do jego rodziny jechac.Prawda jest taka ze nic mi sie nie chce i nic mnie nie cieszy dlatego tam nie chce jechac na te chrzciny bo mam psi humor.Czuje wyrzuty sumienia czy powinnam powiedziec prawde bo jestem z nim zareczona.

Gość gość
Powiedz mu prawdę ilu będzie miał szwagrów do konsumpcji piz.y.

Gość gość
Po co przeciez on zanim mnie nie poznal chodzil wczesniej na dzifki a ile razy byl to tez sie nie przyzna.

Gość gość
cała jesteś psia suko, dlatego dziewice są najlepsze.

Gość gość
Sam jestes d****arzem co innych od suk wyzywa osoba wartosciowa nigdy sie zle nie wypowiada o innych o dziewicach tez tak zaczniesz mowic jeszcze troche kretyn z ciebie a i niemoja wina ze w kazdym faceciw widzialam partnera na meza a nic mi niewyszlo to wasza wina bo wam tylko na seksie zalezy a nie na zwiazku slubie bo pieniedzy na slub nie macie.

Gość gość
11:23 to twoja wina puszczalska zdziro bo nie czekałaś do ślubu!

Gość gość
Sm sobie czekaj do slubu k/ur/wiarzu to penisa wsadzisz w szpary od drzwi srasz wyzej niz d**e masz.Wszyscy faceci to smieci wykorzystuja i olewaja.Wartosciowy facet tak nie robi a i przyznaje sie ze tylko mu na seksie zalezy i dobrze ze slub jest tylko jeden bo tyle razy ile sie rozchodzilam tyle razy bym po rozwodzie byla.

Gość gość
11:29 ciągnie swój do swego k****.

Gość gość
Bzdury ,pieniadze mialam i mam i jak komus na kasie i d***e zalezy to sie do tego nigdy nie przyzna, bo by byl odrazu w d**e kopniety dzifkarzu, co chcialby zamoczyc jak pozostali inni ,ale juz nie w mojej p*****e!

Gość gość
Kłamiąca baba to norma! :-)