Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 17 lat i straszna ochotę na seks

Polecane posty

Gość gość

Witam jak w temacie. Jestem dziewicą , masturbuje sie ale to nie wystarcza. Nie chcę z kimkolwiek tylko z mężczyzną na całe życie ale już nie daje rady co robić?

Gość dawny ladaco
pozwalam ci sie nadziac na moją pałę.

Gość gość
Poważnie mówię już nie wytrzymuje :(

Gość gość
Wez przyjaciolke przy jakiejs okazji pod prysznic. Najlepiej gdy we dwie podpite bedziecie... Pomoz jej sie umyc, moze i ona Ci pomoze... Chyba lepiej zrobic sobie dobrze z przyjaciolka niz dac pierwszemu lepszemu...

Gość gość
To puść :D

Gość gość
a wiesz że dożyjesz tego "na całe życie"?? pamiętaj tylko o prezerwatywach...i nie miej wyrzutów sumienia!! seks jest naturalny i dobry, jeśli robią go odpowiednie osoby. idź najlepiej z jakimś miłym kolegą, który Ci się podoba a Ty jemu i którego lubisz. w tym wieku prawie każdy chce seksu.

Gość gość
ja w tym wieku też miałem taką ochotę, a dziś mam prawie 29 lat i wciąż jestem prawiczkiem, nie wiem po co w ogóle jeszcze żyję. Miałem tylko jedną dziewczynę w życiu i to też takiego odpada którego nikt nie chciał.

Gość gość
29 lat to już fiut ledwo ci staje, szczególnie jak nie roohałeś wcale, szukaj starej panny, one też nie chcą seksu, boją się brać do buzi

Gość gość
17 lat i już masz pociąg do koorestwa, no fajnie, przyszła praca w burdelu cie czeka