Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co lubicie kupowac najczesciej w lidlu?poleccie jakies fajne jakosciowo produkty

Polecane posty

Gość gość

Spożywcze lub chemie i inne

Gość gość
mieszkam w Niemczech i czesto chodze do Lidla, co kupuje? Wlasciwie to wszystko: ser, wedliny, mieso, jogurty, mleko, owoce, warzywa, przyprawy, artykuly z promocji. Chemie kupuje zazwyczaj w dm'ie (zbieram punkty), ale w lidlu tez kilka razy cos kupilam i bylam zadowolona :-)

Gość gość
Ja generalnie rzadko jestem w lidlu bo bliżej mam kaufland a kupuje szpinak mrożony,pierś z kaczki i ser camembert, roladę ustrzycką .

Gość gość
dla dziecka kupuje bieliznę i piżamki. Chemia-z firmy cleffekt -płyn do podłogi, płyn do szyb, mleczko do czyszczenia. Fajne maja wkłądki higieniczne oraz podpaski. Ze spozywki, ser biały, jaja, mleko, mąka i warzywa .

Gość gość
Chemia: mydło w płynie, podpaski, tampony Worki na śmieci Spożywcze: mleko w butelce, ser ricotta, sery żółte bio, mascarpone, jogurt grecki, parówki 96% mięsa, chipsy jabłkowe, dżemy 100%, szynka szwarcwaldzka, muesli tropikalne, mąka pełnoziarnistą, jarmuż, mix sałat, warzywa i owoce w promocji.

Gość gość
- krem do ciała Cien soft (jak Nivea soft) - krem do rąk Suddenly madame glamour - perfumy Suddenly madame glamour (jak Chanel Madmoiselle) - masło orzechowe - płatki zbożowe (jak Nestle Oats) - większość słodyczy, ja lubie batoniki (odpowiedniki milky way, lion, mars itp.)

Gość gość
wczoraj To fakt dobra cena ale na mojego męża są za małe :P

Gość gość
A jest tam cos zdrowego?

Gość gość
Kindziuk - 60 zl/kg Losos swiezy - 60zl/kg Losos wedzony 100 zl/kg Kapusta kiszona - 8 zl za 700g Ser zolty zagraniczny ok. 55zl za kg Ser kozi twardy - 70 zl za kg Kielbasa wiejska 35 zl za kg

Gość gość
Sledzie w sosie koperkowym pychota