Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

A ja mam kasę ale się z tym nie afiszuje bo chce mieć normalną kobiete a nie

Polecane posty

Gość gość

blachare... Kupiłem tylko kawalerke choć stać by mnie było na luksusowe 3-4 pokojowe mieszkanie a nawet i dom mógłbym stawiać, tak samo mógłbym mieć super fure ale po co? żeby blachary przyciągać? Chcesz mieć normalną dziewczynę to kup normalny samochód. Kupując super fure i super mieszkanie czy dom to automatycznie programujesz się na przyciąganie blachar. Dlatego mam tylko kawalerke o której zresztą kobiety myślą że ja ją tylko wynajmuje no i jeżdze fordem focusem za 14tys zł. Dopiero gdy znajdę tą właściwą to powiem jej prawde i dam jej wszystko, wtedy możemy sobie kupić lepsze auto i nawet stawiać dom

Gość gość
Ja mam kase i widac to po mnie na ulicy i co? I nic! Zadnych blachar nie przyciagam, normalnych tez nie. A mowili: "jak bedziesz mial kase, to same beda cie podrywaly" ...aha, gowno prawda! A gdyb mowie im, ze mam kase, to traktuja mnie jak debila i urywaja kontakt.

No i prawidłowo :) Kojarzy mi się to z filmem "Książe w Nowym Jorku" :classic_cool: Koleś chciał poznać zwykłą dziewczynę, któa go pokocha za to kim jest, a nie za to co posiada i ukrywał przed nią, że jest księciem :) Aż chyba sobie ten film znowu obejrzę :)