Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sesja plenerowa tydzzzien po slubie

Polecane posty

Gość gość

mialyscie tez tak?

Gość gość
Nie, miałam to proponowane, ale bałam się, że sukienka nie przeżyje wesela...i miałam rację. Tyle razy została podeptana, że już nie chciałabym w niej zdjęć.

Gość gość
a ja gdybym mogła wybrać jeszcze raz to zdecydowałabym się tydzień po a nie tak jak mieliśmy,w dniu wesela i bez świadków, tylko my dwoje. Za dużo stresu i trzeba było ciągle uważać na sukienkę. Wyszło też całe zmęczenie organizacyjne. Nie jestem zadowolona z tych zdjęć. Narzeczeńska,robiona tydzień wcześniej wyszła sto razy lepiej.

Gość gość
no a suknie jeszzcze raz zakladalyscie taka po weselu przybrudzona?

Gość gość
To dobry pomysł. Ja.tak mialam tzn tydzień po slubie i jestem mega.zadowolona. szkoda.było by mi z.dnia slubu, ktory i tak jest napięty, "urywać" jeszcze dodatkowego czasu na.zdjecia i znikać ze sali. miejsce modych w dniu slubu jest przy gościach.

Gość gość
Tak. Moja.byla.przybrudzona i w sumie na żadnym zdjeciu tego nie wiadac. Nie wiem jak zrobiła to moja fotografka ale nie widać tego było. A byla mega brudna bo jestem niska a suknie mialam dopasowana do wzrosu 158 plus 10'cm obcasu. Niestety nogi nie wytrzymaly juz tego obcasu i nad ranem byłam juz.w balerinach. Suknia niestety normalnie zamiatałam.po pakiecie i mocna ja pobrudzilam przez to. Jezeli nie bedziesz zdejmować butów to nie wim jak ci sie pobrudzi inaczej. Ja.brałam slub w listopadzie i do kościoła wchodzilam w meega deszczu. Nic sie nie pobrudzilo wtedy.

Gość gość
trzeba bylo spodnie zalozyc a nie suknia po podlodzze majtac

Gość gość
W fartuchu kucharskim isc.....

Gość gość
szkoda sukni

Gość gość
Jeżeli fotograf jest dobry to nie będzie widać, że suknia ślubna jest ubrudzona i można robić sesję po ślubie. Ja mogę wam polecić www.grabowski-foto.pl Robią świetne sesje zdjęciowe i działają na terenie całego kraju.