Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moj chlopak mnie zaniedbuje. Jakies rady ?

Polecane posty

Gość gość

Mam 18lat.Jestem typowa wrazliwa ,uczuciowa laską. Moj facet ma 26lat.Typowy gamer. Jestesmy ze soba2lata. Po roku zerwalam dla innego na 3msce zeby poczul moja strate,bo wolał gry ode mnie.Bedac z tamtym czasem z nim pisalam. Tesknil.Ja tez. Mowil ze sie zmieni. Bylo tak ale na chwile.Przez te dwa lata pisal z innymi z fake konta.Wybaczylam.Pisal z innymi na GG.Wybaczylam.Nie pisze on juz z innymi raczej,ale czuje sie nadal zaniedbywana.Na rocznice dwoch lat kupil mi Simsy 4(sama chcialam)ale do tego ani kwiatka ani czekolady glupiej.Nic.Zero.Czesto mowi ze jestem gimbazą i jestwm j*******a i ze moje pokolenie nic nie umie.Ku**a staram sie jak moge by bylo dobrze. Naprawde.Kocham go.Chce z nim byc. Ale ja juz nwm co robic zeby bylo dobrze.... Doradzcie cos..

Gość gość
Kopnij go w du'pe przeciez on cie nie szanuje znajdziesz lepszego ktory bedzie cie traktowal dobrze

Gość gość
A lubisz anal?

Gość gość
Czytając to to obydwoje jesteście jak dzieci :p

Gość gość
tylko ze ja nie chce...chce naprawic ten zwiazek. teraz do szkoly do 2giej klasy zawodowki nie poszlam bo chce wyjechac z nim dla niego na rok do niemiec .Rzucilam dla niego szkole zeby wyjechac z nim

Gość gość
26 lat a jest bardziej dziecinny niż Ty (18 lat) - pogięło Cię ? Daj sobie z nim spokój.

Gość gość
ehh...nie chce. decyzja podjeta od dawna co do wyjazdu...a mi przyda sie zarobic. I fajnie bo wspolne mieszkanie... naprawde za duzo wlozylam sil i emocji w zwiazek zeby tak nagle to zostawic

Gość gość
to nie marudź, że Cię zaniedbuje a za granicą będzie miał cię jeszcze bardziej w d... . Chyba, że dobrze znasz niemiecki i nie będziesz zależna od niego. Jeśli tak to możesz tam się uniezależnić, skończyć jaką szkołę nawet i sama zadbać o siebie. Jeśli nie znasz języka to słabo.

Gość gość
Napisalam ze chce rady tylko..moze jakis sposob zeby to naprawic...to nie jest marudzenie.

Gość gość
z tego co piszesz jest uzależniony od gier (nawet Tobie kupił simsy) - to jest jego świat. Jesteś mu potrzebna ale jako dodatek do gry, do seksu, prowadzenia domu - do tego aby się nie czuł samotny. Ty nie możesz tego naprawić bo to jego a nie twoja wina a ty źle wybrałaś - szkoda twojej szkoły i młodości. Przekonasz się o tym za kilka lat skoro nie chcesz uwierzyć. On kocha swój świat i poniekąd Ciebie ale tylko za to, że zgodziłaś się być jednym z awatarów w tym świecie.

Iść do innego by wzbudzić zazdrość? Dawać d**y na dwie strony? Nic dziwnego, że mu nie zależy, bo jesteś ludzkim śmieciem.

Gość gość
On jest bardziej dziecinny? Ona jęczy że ją zaniedbuje z powodu głupiej czekolady czy kwiatka... to dopiero diecinada, bycie z kimś dla czekolad :-D

Gość gość
chodzilo o to zew ciagu dwoch lat nie dostalam zadnego prezentu..:) a nie ze chce glupia czekolade. to byl przyklad.Chodzi o to zekolezanki dostawaja cos czasem i sie chwala..

Gość gość
23.18 dokładnie. Ty dla niego rzucasz szkole a on za jakiś czas rzuci Ciebie! Już ma ciągoty do innych Lasek, piszę z innymi i myślisz że on się zmieni? Nie, z czasem będzie coraz gorzej. Może już ma kogoś na boku albo niedługo znjadzie- za granicą. Nie bądź głupia, wykształc się, zadbaj o samorozwoj, nie poświęcają się dla faceta tym bardziej dla takiego który Cie nie kocha, bo to widać że nie traktuje Cie poważnie. Woli gry od Ciebie, piszę z innymi, odzywa się lekceważaco Do Ciebie, pewnie jest z Tobą tylko dla seksu. Nie widzisz tego? Nie popełniaj tego błędu i nie rzucaj szkoły bo będzie za jakiś czas tego żałować! Obudz sie dziewczyno bo masz klapki na oczach