Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mąż i żona

Jak namówić żonę na dziecko?

Polecane posty

Gość mąż i żona

Witam. Mam 34l, żona ma 33. Jesteśmy małżeństwem od 7 lat, a ogólnie razem to już 14 lat. Bardzo się kochamy. Do tej pory nasze plany na przyszłość były w 100% zgodne, czyli najpierw byla jej szkoła, praca potem zamieszkanie razem na stancji, potem kupiliśmy i urzadzilismy mieszkanie, wyjechaliśmy tam gdzie chcieliśmy i dalej jeździmy, wszystko świetnie się układa, ale zauważyłem niedawno że czegoś mi brakuje, zapragnąłem mieć dziecko, tylko że moja żona nie zmieniła zdania na ten temat, jak nie chciała tak dalej nie chce mieć dziecka. Chciałbym ją jakoś namówić do zmiany zdania, tyle że już nie wiem jakich argumentów mogę użyć. Jak mogę ją przekonań do dziecka?

Gość poli34
jak żona tak naprawdę nie chce mieć dzieci to żadne argumenty do niej nie dotrą...ja mam 34 lata,męża od 14 lat i też nie chcę dzieci,na szczęście mąż nie nalega...mimo,że kocham męża nad życie to jakby mnie zaszantażował ,że albo dziecko albo rozwód wybrałabym rozwód tak bardzo nie chcę dzieci...więc jeśli twoja żona nie chce to jej nie namówisz...no chyba ,że ma słabą psychikę i urodzi bo ty chcesz ale chyba nie o to ci chodzi żeby mieć takie ''wymuszone'' dziecko

Gość gość
poli34 - kobieta z defektem :o

Gość gość
spuść się w nią na siłę