Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie zarobił a rodzina na dom wartości kilku milionów i nie wygrali, więc?

Polecane posty

Gość gość

Lewe pieniądze bo dom na teściowa a potem darowizna. Cyrk i pralnia pieniędzy dziwnych kombinatorow?

Gość gość
Jeden tir puszcxony i kasa leci

Gość gość
Pieniądze z ludzi robią zwierzęta. Szkody jakie wyrządzone są z powodu korupcji czy braku odpowiedzialności są tak duże, że na e sposób przeliczyć tego na pieniądze. Przykładowo nielegalne towary, używki itp rzeczy. Struktury się tworzą bo kasa płynie

Gość gość
No to teściowa powinna się tłumaczyć ale kto to powie w skarbowce już inna sprawa

Gość gość
W Niemczech każdy obywatel ma obowiązek donieść w tej kwestii o nadużyciu lub korupcji i to przynosi spore dochody państwu

Gość gość
Ludzie nie macie swoich problemów.? Co was obchodzi skąd ktoś inny ma pieniądze. Co za p******y zazdrosny naród!

Gość gość
07:17 obchodzi jeśli ktoś okrada podatników.

Gość gość
gość dziś 07:17 obchodzi jeśli ktoś okrada podatników. X Z tego Państwa i tam nic nie ma. Kto może to kombinuje. Kary i tak są niewielkie. Pracując legalnie i oddając grube pieniądze do skarbówki dorobisz się, ale garba.

Gość gość
Ten naród i tak jest ch*ja wart. Ci co nie mają to świnie jakich mało. Z zazdrości będą łajzy napuszczac kontrolę i inne bzdury wymyślać. Wiem, bo moja rodzina WŁASNĄ RODZINA to tacy Judasze. Bolało, że dom samochód...wszystko nowe. Nawet dzieci w prywatnych szkołach. Kontrola skarbowa trwała 1.5 roku. Szczegółowa! Także można mieć wszystko, ale byłe daleko od ludzi. Byle jak najmniej osób widziało. Bo POLACY TO NAJGORSZY NARÓD!

Gość gość
Nie ma bo kradną. Nie mam zamiaru zapierdalać na czyjeś bogactwo.

Gość gość
07.35 Zgadzam się z tobą. Jak ty masz a oni nie to cie z błotem zmieszja. Tak jak te cebulki tutaj. G****o to was powinno obchodzić czy okrada czy nie. Gdybyście mogli sami byście to robili hipokryci.

Gość gość
07:38 Nie bo nie jestem komunistycznym ścierwem.

Gość gość
Jaaaasne...

Gość gość
Jeśli chodzi o pieniądze to większość z was własną matkę by sprzedala. Polacy to chciwusy i zazdrosnicy

Gość gość
gość dziś Nie ma bo kradną. Nie mam zamiaru zapie**alać na czyjeś bogactwo. X Nie? Narazie zapie*****sz na 500+. Wiesz dlaczego mnie rodzina podp*******la? Bo WSZYSTKO MAM. A wiesz skąd? Moje dzieci są w prywatnych szkołach. Bo tylko w takich można korzystać z dodatkowej opieki. Mój maz jest na 2 końcu świata w pracy. Ja pracuje 12/24. A takie pier*****e glaby nasylaja kontrolę. Skoro g**no wiedzą. Zapier****my ile można żeby na późniejsze latazwolnić tempo. Ale co kto może wiedzieć. .. można pracować za 1200 i tez żyć. Tylko ja i mąż tego nie chcemy.

Gość gość
gość dziś Jeśli chodzi o pieniądze to większość z was własną matkę by sprzedala. Polacy to chciwusy i zazdrosnicy XX Nie trzeba matki sprzedawać, aby coś mieć. Jeśli matka w tym pomaga to chwała jej. Jeśli nie to niech stoi z boku i nie przeszkadza.

Gość gość
Oj oj już nie zarobił,ale nikt nie widział i nie słyszał.

Gość gość
7:45 Matka pomaga w czym, że chwała? Słusznie kradnie? Żałosne rodzinki

Gość gość
Taki pseudo bogaty wiezie się s ich dzieci z butów słoma wystaje. Ja jeżeli wiem, że coś jest nie tak idę i mówię w urzędzie bo tacy też podpierdalają żeby ludzie myśleli, że są oki, taka rasa bydła.

Gość gość
7:38 O to mnie przeraża, że takie jest myślenie iż wszyscy kradną gdyby mogli lub mieli co. Obraża mnie to powiedzenie. Pracuje wystarczająco długo ale rozumiem, że może kusić propozycja łapówki lub inne takie możliwości. Niestety u mnie zasady uczciwości są ważniejsze, ponieważ unikne złej karmy na przyszłość. Coś o tym wiem z życia, także bzdury mówisz

Gość gość
Co tu gadać. Inkasent chodzi po mieszkaniach, nie widzi, że sąsiad kradnie prąd i co gorsze zakrywa oczy żeby nie widzieć tego zjawiska. A mostek zamiast licznika założony i automat załączony. To dopiero cyrk

Gość gość
Zazdrość jest formą auto regulacji w sensie uczciwości wśród grona nieuczciwych. Psychologiczne wywody czytaj a nie p*****l głupoty 7::35

Gość gość
Naród jest huja wart ale trzeba coś z tym robić

Gość gość
Niby co? Podp*******c jeden drugiego? Nienawiść Polaka do Polaka jest wielka. Nieważne czy rodzina, czy też nie. To jest chore.

Gość gość
Hej zawistnicy

Gość gość
8:42. Niemcy i Czesi dzieki temu, że pilnują się wzajemnie żyją lepiej. Niestety takie są fakty a Szwajcarzy są jeszcze gorsi i to jest właśnie to. Jak ma z nielegalnego źródła to obowiązek jest donieść. Nic złego

Gość gość
Ja myślę już o znajomych skąd mają kasę. Ale będzie jazda

Gość gość
8:43 To nie jest zawiść. Mylisz waść pojęcia, ale obowiązek każdego obywatela czy podatnika ujawnić sprawcę łamania prawa podatkowego w tym również.

Gość gość
7:17 Swoje problemy to brak pieniędzy w budżecie państwa by było i żyło się nam lepiej, a te złodzieje niby płacą podatki udają uczciwych ale wcale tak nie jest.

Gość gość
Czego się można spodziewać po forum dla przegrywow i nieudaczników brak zajęcia brak realnego życia to trzeba interesować życiem innych skoro własne przegrane