Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy takie zachowania świadczą już o zakochaniu lub zauroczeniu jakiejś osoby?

Polecane posty

Gość gość

Jeżeli poznałam jakiś czas temu faceta. On na początku był dość zdystanowany, rzadko pisał. Ale ostatnio mam wrazenie, ze cos sie zaczelo jakby zmieniać w jego zachowaniu ;) Ostatnio wyjechal teza za granice ale niedlugoe wraca i planujemy spotkanie Tzn: - pisze do mnie wlasciwie codziennie, albo co drugi dzien i to jeszcze dlugo piszemy ze soba, czasem tez dzwoni - czesto pisze do mnie, ze teskni za mna - napisał ostatnio, ze to szczescie spotykac sie z taka " wspaniala i piekna dziewczyna" - pisze mi tekty w stylu " dzien dobry moje utęsknione marzenie " - czasem jak mu nie odpiszę w ciagu kilku godzin dopomina sie dlaczego Zakochal sie? jak myslicie?

Gość gość
Aha i oczywiscie spotykalismy sie juz w realu i to nie raz, nawet poszlismy do lozka... ale wczesniej byl wlasnie troche na dystans ,a teraz zrobil sie taki czuly dla mnie, nie wiem co mam o tym myslec, a narazie nie chce sie go pytac wprost czy mnie kocha

Gość gość
mi taki osobnik mówił że chce być ze mną, snuł plany na przyszłość, chciał ze mną zamieszkać za pół roku, ale nie poszłam z nim do łóżka (2 mies znajomosci) i przestał o mnie zabiegać. Także radze patrzeć na czyny a nie na słowa. Podejrzewam że on czuje się samotny tam za granicą i po prostu Tobą zaspokaja sobie potrzebę bliskości i rozmowy z kimś znajomym

Gość gość
11:39 To ty masz jakieś nietypowe doświadczenia z facetami! Ja z tymi wszystkimi z którymi nie poszłam do łóżka mogłam robić co chciałam. Biegali za mną jak psy z wywieszonymi ozorami! To ci którzy zdobyli sobie odpuszczali! Jeden koleś to 10 lat za mną biegał że nie wspomnę o tym że wciąż biega :D

Gość gość
a jak sądzisz o czym to może świadczyć ? że wie że nie ma szans bo się szanuję ?

Gość gość
ej opowiedz prosze co robiłaś że oni tak za tobą latali.... też chce tak umieć :D

Gość gość
11:39- nawet jeśli tak to co w tym złego, kazdy ma jkas potrzebe bliskosci, a wazne ,ze chce ja spelniac wlasnie ze mna :)

Gość gość
chociaz oczywiscie zobacze czy bedzie tak dalej po jego przyjezdzie czy cos sie zmieni.. mam nadzieje, ze sie nie zmieni, jak narazie to czuje, ze ten jego wyjazd nas zblizyl

Gość gość
Raz mu nawet nasssrałam do buzi i był wniebowzięty :) Czy to oznacza że mnie kocha???

Gość gość
ooo, nasza forumowa despertka. zapomnialas dodac, ze to twoj kochanek, a w domu ma zone.