Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto nie ma szczecia w kartach, w milosc, to gdzie ma?

Polecane posty

Gość gość

Witajcie, nie wiem czemu ale wydaje mi sie, ze jestem pechowcem. Mimo, 30 tki nie mialam szczesci atrafic na swoja milosc. W wielu innych sprawach tez mi wszystko czesto wychodzi na opak. Tak bardzo chcialabym miec kochanego mezczyzne u boku, moze kiedys dzieciaczka i by sie zycie ciut lepiej ukladalo. Czy to tak duzo? :( Nie wierze niyb wprzesady, ale ja chyba naprawde mam pecha. :(

Gość gość
Ja gdybym nie miała dziecka i mężczyzny oddałabym komuś serce i zasnęła -w końcu bym miała święty spokój! A tak to odpowiedzialność, obowiązki, i katorżniczo niewolnicza praca od świtu po zmierzch! Zmaganie się z przeciwnościami i zero radości z życia bo na tą już nie wystarcza zasobów!

Gość gość
Taki mamy klimat! Polak wróg wszystkich!

Gość gość
Nie chce by zabrzmialo to mrocznie, ale pewnie zabrzmi. Po co wlasciwie rodzimy dzieci, i skazujemy na podobny los skoro potem one sie mezca na tym swiecie i wydaja kolejne potomstwo? Nie lepiej bylo przerwac ten krag? :)

Gość gość
Ale rozumiem, ze jest Ci ciezko pracujac od rana do wieczora. Ludziom ktorzy nie musza ciezko pracowac, od rana do wieczora i martwic sie o pieniadze latwiej jest sie cieszyc z malych rzeczy. Jakos trezba jednak ciagnac na przod.

Gość gość
mysle podobnie,niemam dzieci poco robić nastepnych niewolnikow,niech te bogate nieroby zawinom rekawy i niech zarobią sami a nie k***a go mać robol nanich zapiertala a oni d**y wozą furami i dupczą co dzien inna panienke a potem zas robol musi chowac obcego bachora bo jasnie pan bogaty kopnie w zad ciezarną niunie a ta znajdzie frajera z nizin co jepie nanią i bachora e szkoga gadac :-P

Gość gość
a gdzie pracujesz?

Gość gość
Obecnie jako kelnerka, wiec nic spektakularnego.