Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona2206

Proszę doradźcie i pomóżcie zinterpretować zachowanie faceta

Polecane posty

Gość Ona2206

Od roku pracuje z pewnym fajnym przystojnym facetem. Na paczatku nasze relacje i stosunki były normalne a czasami nawet nerwowe. Od jakiś trzech miesięcy sytuacja się zmieniła o 360 stopni. Owy Pan zaczął być w stosunku do mojej osoby mega miły, zaczal normalnie ze mną rozmawiać, patrzyć mi się w oczy (gdzie wcześniej ten wzrok uciekał),teraz kiedy się widzimy zawsze ma uśmiech na twarzy i taki błysk w oku, bardzo często dochodzi między nami do niby przypadkowego dotyku, złapałam go na tym ze bardzo wpatruje się w moj biust, zaczal prawic mi komplementy typu ze ładnie pachnę czy wyglądam mega super w ubraniach prywatnych, częstuje mnie swoimi obiadami. I nie wiem czy moge to odebrac jako ze mu się podobam i czy moge na coś liczyć? Jest to starszy facet ode mnie do tego żonaty. Wiem ze w pewnych kwestiach go onieśmielać gdyż jestem młodsza. Ale co może oznaczać ta jego nagła zmiana i te wszystkie miłe rzeczy? Mnie on się bardzo podoba i dlatego boje się ze te zachowanie moge mylnie zinterpretować. Poza tym nie wyjść na idiotkę dlatego boje się cokolwiek zrobić. Proszę doradźcie co o tym myśleć i co z tym zrobić.

Gość gość
czyli nic się nie zmieniło, jest jak dawniej, jak na początku. z tekstu wynika, że facet chce zaliczyć i papa, bo na interesującą rozmowę nie ma szans.

Gość Princessinthesky
360 stopni?