Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

skape krwawienie miedzy miesiaczkami

Polecane posty

Gość gość

Co to moze byc? Ostatni okres mialam 8 wrzesnia, kolejny powinnam dostac ok 5 pazdziernika a tu od kilku dni mam skąpe krwawienie zwlaszcza rano do ktorego wystarcza wklaka. Poza tym innych objawów brak. Nie biore tabletek anty ani w ciaza na bank nie jestem. Mialam ostatnio trochę stresow i infekcje gardła ale bez antybiotykow. Mam 36 lat. Co ro moze byc?

Gość gość
Poradz sie gina. To moze byc krwawienie owulacyjne. Wygoogluj sobie metode termiczno-sluzowa i wyznaczanie dni plodnych, to sprawdzisz, czy czas krwawienia sie pokrywa.

Gość gość
Wygoogluj "krwawienie owulacyjne", tam znajdziesz info rowniez z forum ginekologicznego.

Gość gość
Przewaznie wiem kiedy mam owulacje bo mnie pobolewa podbrzusze. Ale tym razem nie boli.

Gość gość
Może to być objaw mięśniaków , najlepiej zrobisz gdy pójdziesz do lekarza bo nigdy nic nie wiadomo co jest przyczyną dodatkowych krwawień . Może też być to wcześniejszy okres , minęło od ostatniego 21 dni a mi w tym wieku własnie tak zaczął skracać się cykl i co jakis czas miałam okres własnie co 21 dni tak że w roku miałam nie 12 a 14 okresów . W miesiącu marcu i wrześniu miałam po dwa okresy .