Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Beti_z_Albatrosa

Czy kobiecie po 30 wypada pierwszej zagadać do faceta ?

Polecane posty

Gość Beti_z_Albatrosa

Jak myślicie? Wiem że on jest wolny,nie ma obrączki,jest w moim typie,często się widujemy. W jaki sposób moge go poderwać? Dawajcie pomysły.Spróbuję bo raz się żyje a nie chcę kiedyś żałować że nie próbowałam zawrzeć znajomości.

Gość gość
chciałbym

Gość gość
najpierw wyczuj czy mu się podobasz, bo będzie przypał :) jeśli nie daje ci żadnych sygnałów, to lepiej nie zaczynać

Gość gość
Zagadać, zawsze można - niezobowiązujący temat i zobacz jak na Ciebie reaguje.

Gość gość
Nie. Kiedyś próbowałam nawiązać kontakt i skończyło się klęską dlatego uważam, że to facet powinien pierwszy zagadać

Gość gość
ja nie miałam żadnej klęski

Gość gość
To głupie, jestem facetem i naprawdę dla mnie nie ma znaczenia, kto zagaduje. Wszyscy się tutaj unoszą jakąś dumą i głupią grą. Przecież nie chodzi o jakieś zaręczyny, czasem wystarczy skomentować pogodę.

Gość szry
sorry, jacy wszyscy? w jakichs 100%% przypadkow to wlasnie jest babskie gadanie ze "to facet ma pierwszy sie odezwac":D kto by chcial taka zadzierajaca nosa dzidzie w doroslym ciele(czasem nawet cielsku) adorowac? moze frytki do tego?

Gość gość
Jakby byla okazja to mozesz, ale jesli zagadujesz rowiesnikow w celu nawiazania romantycznej znajomosci, to musisz zdawac sobie sprawe,, ze wiekszosc jak nie wszyscy jest zajeta w tym wieku.

Gość gość
no i co z tego ,jak niewierny to będzie miała romans

Gość gośćut
nie... nie powinna... absolutnie... w żadnym wypadku... Jej godność zastanie permamentnie zbeszczeszcona...

Gość gość
Jako facet powiem ze wiekszosc z was ma niepokolei :( A dlaczego ma nie zagadac?!? Ze co?!? Ze straci godnosc ?!? Autorko wiadomosc dla Ciebie. Kobieta ktora tak zrobila w moim przypadku stala sie kobieta mojego zycia!nie chce zadnej innej! Niech to Ci da do myslenia ;) powodzenia :)

Pewnie i tak zajęty 🖐️ Fajni, a tym bardziej fajni i atrakcyjni fizycznie ludzi, to raczej nie bywają wolni długo. No i po 30 to już w ogóle prawie wszsycy dawno żonaci, mężaci i dzieciaci. Tak to jest, zostają tylko odpady i rozwodnicy

Gość gość
Taaa odpady a ona dziewica, na pewno śpiąca królewna właśnie się obudziła :-D

Gość Beti_z_Albatrosa
Nawet jak byłby rozwodnik to nie przeszkadza mi to. Ważne że WOLNY! Może nawet lepiej niż stary kawaler .

Gość gość
jak facet nie zagaduje to znaczy ze nie jest zainteresowany, proste.

Gość gość
Jak wcześniej dala mu kilka razy kosza to pierwszy się nie odezwę,

Gość gość
Beti_z_Albatrosa gdzie sie widzicie, jaki jest kontekst waszego spotkania? czy rozmawial z toba wczesniej, czy on zwraca na ciebie jakos uwage. Zagadaj na blachy temat, np pogoda, sytuacja w pracy, korki na drogach itd cos co ma kontekst. I zobaczysz czy bedzie zainteresowany

Gość gość
Lepiej nie bo nie jestem żadnym rozwodnikiem i wolę młodsze :-P ...niech szuka rozwodnika jeżeli tak woli

Gość gość
Kobiecie w tym wieku nie wypada podrywac facetow, bo to dziecinada. Kobieta powinna znac swoja wartosc, szanowac sie. Jesli facet sam nie chce nawiazac znajomosci to nie jest zainteresowany. Lazenie za facetem w tym wieku jest dziecinada. Nie przystoi kobiecie sie tak zachowywac. Gentleman, dojrzaly mezczyzna sam inicjuje znajomosc z kobieta. Tylko dzieciaki czekaja az ksiezniczka ich poderwie, takich facetow kobiety powinny unikac.

Gość gość
gość wczoraj Nie chodzi o zadna dume. Jak dorosniesz to moze zrozumiec ze dojrzaly mezczyzna nie czeka jak wystraszone dziecko az jakas ksiezniczka go znajdzie. Dorosnij chlopcze.

Gość gość
Chcesz z nim seksu? To co się czaisz? Ode mnie już masz minusa. Wieczorem masz zdać relację z gorącej schadzki!

Gość gość
jak kobieta nie zagaduje to znaczy ze nie jest zainteresowana, proste

Gość gość
Facetowi w tym wieku nie wypada podrywac kobiet, bo to dziecinada. Mężczyzna powinien znac swoja wartosc, szanowac sie. Jesli kobieta sama nie chce nawiazac znajomosci to nie jest zainteresowana. Lazenie za kobietą w tym wieku jest dziecinada. Nie przystoi facetowi sie tak zachowywac. Dama, dojrzała kobieta, sama inicjuje znajomosc z mężczyzną. Tylko dzieciaki czekaja az książę ich poderwie, takich kobiet faceci powinni unikac.

Gość gość
Nie chodzi o zadna dume. Jak dorosniesz to moze zrozumiec ze dojrzała kobieta nie czeka jak wystraszone dziecko az jakiś książę ją znajdzie. Dorosnij dziewcze.

Gość gość
Od razu wskocz mu okrakiem na plecy i poproś żeby cię zawiózł do domu