Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety podnieca jak facet nie przeczytał w życiu żadnej książki.

Polecane posty

Gość gość

A im większym molem książkowym jest kobieta tym mniej oczytanego faceta chce.

Gość gość
Huj z książkami ważna flota tylko

Gość gość
A potem jak facet ma 35+ to już prezentuje się zgoła żałośnie , bo się laskom nagle odmienia i chcą inteligentnego. Podboje seksualne sprzed dziesięciu lat na nikim już nie robią wrażenia.

Gość wiki23123
Ja nie lubię, wolę zdecydowanie inteligentnych facetów ;) Oczywiscie ma mi sie podobac tez z wygladu, ale nie moze byc przyglupem

Gość gość
Jak to głupoty same w tych książkach są

Właściwie nie wiem, czy czytanie przekłada się na inteligencję. Bo w takim wypadku trzeba czytać, żeby kobietę do łóżka zaciągnąć. Co też jest jakimś przejawem inteligencji. Lub zaradności. :D

Gość wiki23123
Z jednej strony może samo czytanie nie znaczy, że ktos musi byc inteligentny, ale z drugiej strony to jednak wydaje mi sie, ze inteligentnych ludzi bardziej ciagnie do ksiazek bo pobudzaja wyobraznie, film tez jest dobry, ale mniej sklania do myslenia

Gość gość
Tak się nie da. Przecież jak nie przeczytasz lektur szkolnych to nawet podstawówki nie skończysz. A przynajmniej opracowania lektur musisz znać, więc coś tam trzeba przeczytać. Matoł bez szkół i zawodu to śmieć, który nawet nie zarobi na życie. Trzeba mieć nie po kolei w głowie, żeby się zadawać z takimi :-)

Gość gość
A tam inteligent ważne aby kaske czepał

Gość gość
Mi pasuje każdy facet byleby robił dobrze, trochę kultury, ogląda, higiena. Nie ma problemu, bo po co komplikowac życie, jak wiadomo o co chodzi. Myje cipke gole brodę i jazda na wesoło, a co k...... czas płynie, robakow mam dawać?

Gość gość
Biedny, bo głupi, tak mówią. Inteligencja nie zależy od ilości przeczytanych książek. Z książek pochodzi wiedza, a inteligencja to zdolności przystosowawcze do sytuacji, umiejętność radzenia sobie w nich. Głupi ludzie nie radzą sobie, przeważnie są biedni, nie mają pomysłu na siebie, ani nawet jak zarobić jakieś pieniądze

Gość gość
Swój do swego ciągnie. Kobiety, ktore same nie czytaja, ciagna do nieczytajacych. Tyle.