Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy zrezygnować z tej pracy

Polecane posty

Gość gość

Pracuje od 4msc w gastronomii na kuchni 2 lub 3 dni w tyg. Ponad miesiąc temu byłam chora ponieważ mam przewlekłe obustronne zapalenie uszu. Nie przyszłam w weekend zadzwoniłam że mnie nie będzie 4h wcześniej przed rozpoczeciem zmiany. Ale skąd mogłam wiedzieć że mnie choróbsko złapie Pracuje tam tylko dorywczo na umowę zlecenie. Ostatnio koleżanka do pracy przyszła chora. Zarazila mnie obudziłam się z wysoką gorączką więc znów zadzwoniłam i powiedziałam że nie dam ten jeden dzień przyjść. Koleżanka ze zmiany pwoeiexiala że da sobie radę. Po czym dziś dostałam bardzo niefajnego smsa że jak mam zamiar nie pracować to żebym powiedziała a nie w "c***a grala" Odpisałam że koleżanka była chora i mnie zarazila ale w następny weekend już będę. To ta napisała "jesteś chora czy mialas kaca" Zagotowalo się we mnie ale nie chciałam się kłócić. Odpisałam żeby mi takich rzeczy nie insynuowala i ze będę w weekend. Niewiem czy nie zrezygnować z tej pracy. Źle mnie osadzono i potraktowano. Niesprawiedliwie. Atmosfera też nie jest najlepsza bo każdy każdego obgadywal. Ja się od plotek trzymała z daleka więc dla mnie było ok ale myślę o zrezygnowaniu z tej pracy

Gość gość
Zrezygnuj i jedz tynk

Gość gość
Oczywiście że tak

Gość dawny ladaco
na c****j ci taka praca

Gość gość
Spiep'rzaj stamtad! Ja bylam w takiej pracy i pozwalalam innym na wszystko az mnie zj***li calkowicie zrownali z ziemia uciekaj jak najszybciej bo nic cie tam nie czeka!

Gość gość
Jak można tak do kogoś powiedzieć wiejskich stamtąd

Gość gość
Znowu jakiś trolejbus

Gość gość
Marne szanse żeby cię tam szanowali