Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Myslicie ze klamie ze mial dziewczyne?

Polecane posty

Gość gość

Jestem od niego kilka lat starsza,poznalam go jak mial niecale 22lata,teraz ma 24,przez ten czas jak sie znamy nie mial zadnej dziewczyny,ostatnio miedzy nami zaiskrzylo,dwa razy sie calowalismy,zawsze po wypiciu kilku piw,ostatnio mi powiedzial ze byl z dziewczyna 4 lata!i ze go zostawila,cos mi sie nie zgadzalo dlatego wypytlam jego kolege czy cos wie na ten temat,powiedzial ze wie tylko o1 lasce do ktorej zarywal ale ona go olala,wtedy mial 22lata,dlaczego mu nie wierze?ano dlatego ze jak jest trzezwy i sie spotykamy to jest taki spiety ze az mi go szkoda,jak chce go np dotknac za reke,noge to sie odsuwa i ma taka przestraszona mine jakby nigdy wczesniej nie mial stycznosci z kobieta.Myslicie ze mnie oklamal bo jestem starsza i nie chce zebym myslala ze jest niedoswiadczony?

Gość gość
Jest takie prawdopodobieństwo. Jeśli rzeczywiście tak jest (a tego nie można być pewnym) to po prostu chce wypaść przed tobą jak najlepiej lub po prostu się wstydzi. Możesz z nim o tym szczerze pogadać, np. zainicjować rozmowę i powiedzieć cos w stylu: szkoda, że juz miałes dziewczynę, bo zawsze chciałam to zrobić z kimś niedoświadczonym. Chyba że nie uprawialiście seksu? Ogólnie musisz to jakoś zapytać tak w sposób zawoalowany jesli się chcesz dowiedzieć, bo jesli spytasz z marszu prosto z mostu to on od razu może szybko odpowiedzieć tak jak teraz. Jeśli pogadasz z nim szczerze i na przykład nadmienisz, że chciałabyś żeby był prawiczkiem lub masz taką fantazję to nie będzie się wtedy tak wstydził przyznać. Ale prawda może być taka że juz był z dziewczyna i być może cię nie okłamuje. Jak tam patrzę na moją odpowiedź to chyba trochę dziwna wyszła :D Nie wiem czy powinnas sie nią sugerować, a co do związku, to często potrzeba czasu, żeby zbudowac zaufanie i przełamac ewentualny wstyd.

Gość gość
Nie bylo jeszcze sexu,jsk sie spotykamy to traktuje go normalnie bo nie chce zeby czul sie niezrecznie w moim towarzystwie poza tym nie chce go sploszyc bo mi na nim zalezy,moze jak zobaczy ze nie traktuje go jak jakiegos prawiczka to sie sam otworzy?

Gość gość
Jeśli ta dziewczyna była w wieku od 13 do 17 lat to zarówno jego zachowanie jak i reszta jest prawdopodobne. Młodzi chłopcy zakochują bardzo niedojrzale a bardzo poważnie traktują takie relacje. Może być tak jak mówisz, chociaż - ja na jego miejscu wymyśliłabym bardziej wiarygodną bajkę (np. krótki romans na wakacjach itp.).

Gość gość
A może był jednak w związku i przeżył coś, co sprawia że bliskość, dotyk go piorunuje i unika tego. Nie wypytywaj go, jeśli Ci na nim zależy to bądź czuła, dużo rozmawiajcie nie na ten temat, bo może go to męczy. Może będąc w domu wypijcie parę drinków, zrób mu trochę mocniejsze niż sobie i w trakcie rozmowy zapytaj dlaczego nie lubi być dotykany, powiedz mu szczerze że Ci się podoba, że jest kochany i że Ci na nim zależy i chciałabyś wyrazić te uczucie chociaż przytuleniem bądź pocałunkiem. Nie naciskaj, nie poruszaj tematu seksu, bo to że był 4 lata z kimś to nie znaczy że musiał uprawiać seks, bądź cierpliwa i delikatna to może się otworzy i powie Ci o co chodzi

Gość gość
mój chłopak był ze mną ponad trzy lata i tylko dwóch jego zaufanych kolegów o mnie wiedziało, w życiu różnie bywa.