Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zona uprawia sex z innym by zajsc w ciąze

Polecane posty

Gość gość

Od dobrych kilku lat jestesmy szczesliwa para jednak powiemw prost nie moge miec dzieci. Do tej chwili jakos sobie dawalismy rade ale od jakiegos czasu z zona o tym gadalismy i podjelismy jedna decyzje. Na in vitro nas nie stac, inseminacje to tez spory koszt i postanowilismy wspolnie ze zona spotka sie z innym facetem w swoje dni plodne i tak zajdzie w ciaze. Spotkala sie jak do tej pory dwa razy a ja mimo podjetej decyzji teraz zaczynam miec obawy czy zrobilem dobrze czy to wlasciwa droga. Wiadomo ze jesli zajdzie w ciaze bedziemy para idealna naprawde wyjatkowa ale boje sie ze ten okres do czasu pozytywnego testu moze nie jako skonczyc sie zle bo mam obawy ze zona zakocha sie w tym facecie. Gadalismy nie raz o tym i przekonuje mnie ze tak nie bedzie ale im dluzej to trwa tym mam wrazenie ze wiaza sie oni ciraz bardziej. Prosze was o opinie czy dobrze zrobilem? Moze ktos z was byl w takiej sytuacji i moze mi powoedziec jak jest co mnie czeka? Z gory dzuekuje

Gość gość
A co mnie to g****o obchodzi . Pipa to nie mydło nie wymyśli się . Ale lepiej gdybyscie to robili w trójkę albo gdybyś był obecny przy insyminacji .