Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Życie wciąż udowadnia że nie ma głupich pyt. i zach., że to po latach plusuje

Polecane posty

Gość gość

Jesli chodzi o działania to jedyne kryterium aby mieściły się one w ramach moralnych, inne mogą prowadzić do sytuacji negatywnych lub nawet śmiertelnych. I teraz tak: 90% ludzi ogranicza się i kmini co pomyślą znajomi przed jakimkolwiek działaniem, przegrywają walke z własnym mózgiem, natomiast życie pokazuje że te z pozoru strasznie głupie działania na przestrzeni lat dają satysfakcje wspomnienia a nawet trwałe przyjaznie i np. partnera. Realizujcie siebie ludzie przestancie myśleć że inni was wyśmieją!!! Ja tak bardzo długo żyłem (do 25-tki) i co mam? Powolne wychodzenie z nicości ale teraz czuje że żyje nadal w zgodzie z zasadami moralnymi jednak weselej i realizuje swoje pasje przynajmniej częsciowo bo już z racji wieku nie mogę w nich nic osiągnąć większego chociaż szukam też takich nisz jak darts np. , ale wreszcie nie paraliżuje mnie opinia ogółu którą brałem zawsze pod uwagę. Np. na portalu katolickim zrobiłem swój profil a przecież jakby ktośby to zobaczył to by nie wyśmiał? Nareszcie mam na to wyczesane i tylko tak znajdziecie szczescie nawet udając w waszym mniemaniu debili! Ileż to tysiecy działań nie wykonaliscie przez blokade w waszym myśleniu???

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować