Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Co z nim jest nie tak? Co mam robić?

Polecane posty

Gość gość

Wiem że mam problem mam 24lata mój mąż 23i jest bardzo przystojnym facetem, ma tylko jedna wadę i nią jest alkohol nie potrafi odmówić ja natomiast nie uważam się za brzydule Ale kiedyś byłam w szoku ze taki chłopak aktualnie mąż, na mnie spojrzał. A wiem ominęło już to że co 4tyg mąż się napije i wybywa na 2-4dni później błaga o wybaczenie i tak już 4lata,bardzo go kocham jestem tak zaslepiona w nim ale ciężko mi się z nim rozstać. Nie wiem jak mam to zrobić? Druga sprawa dowiaduje się od szwagra że gdy jest pijany wyzywa mnie od ku...szm.... Mówi że wyprowadzi się do pn tam znajdzie łaskę bo tam zaj***e suki chodzą.. Jak mam smutny głos przez tel to komentuje że pewnie się już ruch z kimś. Nie wiem czym sobie zasłużyłam na takie słowa. Kiedyś mi wróżka mówiła że z nim do końca życia będę.. Masakra jq nie umiem odejść od niego. Mówi że huja zobaczę pieniędzy na nasze dziecko. Jak jest czezwego to wypiera się wszystkiego, mówi że kocha że to ostatni raz był, jak mu mówię że już nie wieże mu to on zaczyna gadać że to ja nie chcę z nim być. On tak mną manipuluje że ja nie wiem co robic

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować