Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dwa imiona dla dziewczynki do wyboru. Nie umiem się zdecydowac

Polecane posty

Gość gość

Kalina czy Anita? Pomóżcie :)

Gość gość
Ani ta, ani tamta

Gość gość
zdecydowanie Kalinka:)

Gość gość
Kalina chyba lepiej ale musze przyznac ze Anita przez to ze tak malo popularne to cos ma w sobie.

Gość gość
gość dziś dobre

Gość gość
a wiesz, ze obydwa imiona są świetne\, jestem przedszkolanką i bardzo rzadko spotykam się w pracy z tymi imionami osobiście podoba mi się bardziej Anita, ale Kalinka tez fajne, Lubie jeszcze imiona : Lilianna i Julita

Gość gość
Kalina. Tak miala mieć moja starsza ale mąż uparł się na inne i ma tak na drugie. Teraz trochę żałuję, że nie byłam twardsza;)

Gość gość
Tu autorka. Odnośnie Kaliny bardzo boję się reakcji typu "jak? Halina? Alina?" to był mój pierwszy typ ale nie chciałabym by córka denerwowala się za każdym razem gdy się przedstawia. Czy są tu może jakieś Kaliny albo mamy Kalin i mogą podzielić się swoimi doświadczeniami?

Gość gość
Zdecydowanie Kalina, bardzo ładne :). Anita źle mi się kojarzy, bo znam 3 mniej więcej w moim wieku (30l) i każda jest wredna, ale to osobiste:)

Gość gość
oba ładne, bardzo podoba mi się zdrobnienie Kalinka, co do Anity kiedyś popularna teraz praktycznie wcale ale imię ma coś w sobie

Gość gość
Autorko jest chodzi o Kalinę,to sama mam tak na imię i nigdy nie miałam problemu,żeby ktoś do mnie mówił Halina,czy Alina. Osobiście w swoim 22-letnim życiu spotkałam jedna Kalinę,ale wiem ze u mnie na osiedlu teraz sa dwie malutkie Kalinki,wiec nie wiem czy zaczyna sie robić popularne.Anita mi sie nie poroba,ale to dlatego ze mi sie zle kojarzy