Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wybralam imiona dla blizniat prosze o opinie

Polecane posty

Gość gość

Jesli bedzie dwoch chlopcow to wiktor i bruno jesli dwie dziewczynki to maria i antonina a jak chlopiec i dziewczynka to wiktor i antonina. Tak wybralismy prosze o wasze opinie co myslicie o tych imionach

Gość gość
Oj... Bruno jak dla pieska...

Gość gość
Imiona dla dziewczynek bardzo ładne, ale nie jestem przekonana co do imienia Wiktor. Jakoś bardzo źle mi się kojarzy, bo wszystkie Wiktor to straszne rozrabiaki lobuzy, z tych których znam. Bruno bardzo ładne i oryginalne imię

Gość gość
Antos i Antosiow jak psow!

Gość gość
Mój piesek ma na imię Stasiu.

Gość gość
Tez jestem mama bliźniąt :) Ja mam Adama i Magdalenę,dla drugiej dziewczynki chcieliśmy Magdalena,a dla chłopca Wojciech.

Gość gość
To dwie magdaleny chcieliscie hahahahhahah

Gość gość
ja mam Wiktorka potwierdzam steaszny łobuziak

Gość gość
Moje córki bliźniaczki to Miszel i Noemi. Bardzo ładne imionami wybralas.

Gość gość
Ja mam Borysa i Olka bliźniacy :-)

Gość gość
Potwierdzam z Bruno, koleżanki pies tak się wabi. A Witia? hmm, nie podoba mi się Wiktor, dla dziewczynek lepsze, choć pewno tysięczna w waszym mieście Antośka i Maryśka.

Gość gość
I co z tego, że twoja koleżanka nazwała psa ludzkim imieniem. Ta dziewczyna nie chce nazwać syna Azor. Więc to z nią wszystko ok. :D

Gość gość
Imiona dla dziewczynek ładne, tym bardziej że jedna z moich córek to też Marysia ;) imiona dla chłopców dla mnie kiepskie- Bruno pretensjonalne i wydumane, Wiktor podobnie, poza tym po prostu mu się nie podobają. Jest wiele innych mocnych męskich imion, wcale nie oklepanych, a ładnych (według mnie ;)-Witek- Wit lub Witold, Jędrzej, Jaromir, Bartosz

Gość gość
Nienawidzę imienia Marycha.

Gość gość
Maria śliczne, obecnie jest więcej Zosiek i Antosiek:-) Ale wszystkie 3 uwielbiam. Podoba mi sie jeszcze Hanna. Co do chłopców to troche zgadzam sie z ostatnimi opiniami, nie sa to złe imiona ale z innej bajki niż wybrane dla dziewczynek. Dla chłopców chyba trudniej o ładne imiona, mnie najbardziej podoba się Ignacy, Wojtek i ciut inne Artur. ps. zazdroszczę bliźniąt! ech, chciałabym taką parkę!

Gość gość
Dziekuje za opinie:) bylam ciekawa jak ludzie zareaguja na nasz wybor. Tak to prawda ze imiona dla chlopcow troche z innej bajki ale tak wlasnie chcialam zeby dla dziewczynek byly takie slodkie wdzieczne imiona marysia i antosia a dla chlopcow takie bardziej meskie twarde. Moj numer 1 to wiktor choc tu sie spotkal chyba z najwieksza krytyka. Ale przeciez kazdemu podoba sie co innego. Chcialam tylko poznac opinie dziekuje;)

Gość gość
gość wczoraj Moje córki bliźniaczki to Miszel i Noemi. Bardzo ładne imionami wybralas. vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv Miszel spolszczone o kierwa, nie moge przestać się śmiać :D vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv autorko - imiona super :)

Gość gośćvgjkmv
To ludzie nazywaja psy ludzkimi imionami, nie na odwrot. Moja znajoma ma syna na imie ma Aron. Jak wiekszosc psow na osiedlu.

Gość gość
Bruno ... to zależy jakie nazwisko . Ale chyba nie ogladalas tego filmu :p .

Gość gość
A dla mnie Maria i Antonina razem kiepsko brzmią bo wyraźnie kojarzy się z Marią Antoniną Austriaczką.

Gość gość
Normalne imiona, jest okej. Mogą się nie podobać, ja bym na przykład nie dała tak dzieciom na imię ale to już kwestia gustu. Wszystkiego dobrego.

Gość gość
Borys, Bruno... coś okropnego. Wiktor, Marcel, Karol - takie brzydko mówiąc "pedalskie". Maria brzydkie, a Antonina masakra.