Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak mobilizujecie się do diety? Mam 20 kg do zrzucenia

Polecane posty

Gość gość

Chwila diety a za chwilę opycham się jak bulimiczka :(

Gość gość
Ja mam motywacje, zakręcić najlepszym tyłkiem świata przed facetem który mnie nie chciał :)

Gość gość
Ile ważysz? Ile wzrostu?

Gość gość
170/78 jestem drobnokoścista

Gość gość
20 kg? 10 i już będzie ok :) Nie jesteś wcale taka gruba.

Gość gość
Jestem. Mam zadyszkę po wejściu na półpiętro, bolą mnie nogi, jestem ociężała. Chcę wyglądać jak dwa lata temu a zamiast się wstrzymać z objadaniem, pożeram wszystko

Gość gość
Moja waga od zawsze to 65kg przy wzroście 173. Byłam w dwóch ciazach. Pierwsza +21kg (3 miesiące po urodzeniu ważyłam 62kg) Druga ciąża +29kg (4miesiace po urodzeniu 64kg) nie ma rzeczy niemożliwych. NIE MA! Chcesz schudnąć? To się ruszaj. I mniej jedz. Im więcej wymyślonych diet tym szybsze jojo.

Gość gość
Chcesz zbudować fantastyczną muskulaturę? Chcesz spalić zbędny tłuszcz? Chcesz spełnić swoje kulturystyczne marzenie? Chcesz stać się prawdziwą bestią? Chcesz stać się sławny i bogaty? Chcesz zdobyć podziw pięknych kobiet i zazdrość wszystkich mężczyzn na Świecie? Już teraz możesz to zrobić, bo rozwiązanie na, które od dawna czekasz… Jest teraz na wyciągnięcie ręki!!! www.igortreneronline.pl Wejdź na stronę najlepszego Trenera w Polsce: www.igortreneronline.pl Igor Mieńkowski, twórca PAKIETU DZIK zaprasza Cię do przeżycia niesamowitej przygody! PAKIET DZIK to według wielu firm z branży sportu, zdrowia i suplementacji największa REWOLUCJA NA RYNKU trenerskim. PAKIET DZIK to jedyne tak skuteczne rozwiązanie w całej Polsce i Europie, które pozwala Ci w ciągu zaledwie tygodnia spalić tłuszcz i zbudować potężną muskulaturę! Wejdź na stronę najlepszego Trenera w Polsce: www.igortreneronline.pl PAKIET DZIK to jedyne rozwiązanie w Polsce i Europie w którym razem z planem treningowym, dietą i suplementacją otrzymujesz sekretną wiedzę opracowaną przez specjalistów, podzieloną na etapy kiedy masz ją stosować. Ta wiedza jest dostępna tylko dla wybranych. To wszystko pozwala Ci wreszcie na ekstremalnie skuteczną i szybką przemianę! Wejdź na stronę najlepszego Trenera w Polsce:

Gość gość
Zrob sobie kilka zdjec w bieliznie i poogladaj je. Jak nie podziala to zacznij od zakupu okularow.

Gość gość
Ja też muszę schudnąć jakieś 10 kg i też nie wiem jak się zmotywować. W lustro parze i widzę baleronik w koronkach ale nie objadam się tylko za mało mam ruchu.

Gość gość
Moim zdaniem nie ma lepszego sposobu na odchudzanie jak zastosowanie Foreverslimu w połączeniu z dietą oraz systematycznymi ćwiczeniami...

Gość gość
choć czas nas goni nieubłaganie, a ty bracie jesteś w kiepskim stanie, i trenerów bez liku prosiłeś o pomoc, lecz ciągle słyszałeś to samo zdanie- „spadaj na drzewo za późno tumanie!” to igor twój trener wyciąga dziś ręce, podejmie wyzwanie i zmienić cię zechce! usiądź wygodnie, odkorkuj szampana od dzisiaj zaczyna się twoja przemiana! masz dość niedziałających diet i planów treningowych? zmień swoją sylwetkę raz a dobrze - nawet w ciągu jednego tygodnia z najlepszym trenerem w polsce!!! wejdź teraz na : www.igortreneronline.pl