Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość luciferrrr

Lucifer (Lucyfer) S03E02 online PL napisy 3x02

Polecane posty

15 godzin temu, yeya napisał:

Ten serial może być ok o nauczycielce plastyki która zostaje oskarżona o morderstwo swojego męża. 

Do jutra : )

Dobra ocena : ) Tylko zastanawiam się kiedy ja to wszystko obejrzę : ) tyle fajnych propozycji mi dałaś, że nie wiem za co się najpierw zabierać : ) 

33 minuty temu, neone napisał:

Film trochę kojarzę, serialu niestety nie, wiem że w filmie grał Peter Falk  (serialowy Colombo), grał jakiegoś ojca wielebnego ale serial nic mi nie mówi, jak nie kojarzę, to patrzę na obsadę (ale serialowa też mi nic nie mówi). Ale mimo wszystko fajnie obejrzeć, przypomnieć sobie stare, dobre filmy : ) 

Dziękuję za podesłanie linku, pamiętam jak pisałaś o tych wielkościach, ale byłam pewna że mam od Ciebie tego linka do aukcji - jest już zakończona, ale cena była po 8 zł z hakiem) a  teraz podpowiadają mi się same aktualne po ponad 10 zł (tyle, że szybka dostawa, już na sobotę), natomiast ta aktualna aukcja od Ciebie fajna i w świetnej cenie, ale dostawa dopiero za 32 dni... : ( I sama już nie wiem czy płacić więcej i mieć szybciej czy płacić mniej, ale czekać około miesiąca na dostawę : ) 

Film taki bardziej familijny, tak sobie właśnie pamiętam : ) serial bardziej bo lubiłam... wtedy w TV było więcej przygodowych seriali : ) 

Linki które wkleilaś to już od innego ogrodnika stąd ta różnica w cenie... : ) 

Może też zerknij na dostawę bo też na to patrzyłam. Wzięłam wtedy zestaw 6 i żeby się załapać na darmową wysyłkę musiałam wtedy dobrać... mają taką zasadę, że wysyłają sześciopaki (pewnie chodzi o wielkość pudełek - wszystko na styk) i dobrałam luzem 6 różnych. Łącznie 12 sztuk : )

A zamawiając 6 trzeba zapłacić za wysyłkę.

To moje pierwsze zamówienie u nich i ogólnie supertuni Vista jeszcze nie miałam dlatego nie będę aż tak namawiała do zakupów u tego sprzedającego. 

Jeśli chcesz mieć mniej i np paczkomat jest uwzględniony to też spoko opcja. : )

• Like 1

Te które wkleilaś patrząc na opinie też wyglądają dobrze, ładne sadzonki. : )

• Like 1

22 minuty temu, neone napisał:

Dobra ocena : ) Tylko zastanawiam się kiedy ja to wszystko obejrzę : ) tyle fajnych propozycji mi dałaś, że nie wiem za co się najpierw zabierać : ) 

Nie wciąga aż tak bardzo, ale można obejrzeć... Może od Tu wydarzy się coś strasznego : ) jeden odcinek wieczorem .)

• Like 1

Ok, będę to wszystko mieć dziś na uwadze : ) Dobrego dnia : ) 

• Like 1

Dnia 12.04.2026 o 12:55, yeya napisał:

Nie wciąga aż tak bardzo, ale można obejrzeć... Może od Tu wydarzy się coś strasznego : ) jeden odcinek wieczorem .)

Jednak rozkręca się, przyzwoity : )

1 godzinę temu, yeya napisał:

Jednak rozkręca się, przyzwoity : )

Oglądasz? Zostały mi dwa odcinki : ) pierwsze dwa mocno trzymają w napięciu. Podoba mi się, choć tak jak mówię, nie wiem jak się kończy. 

• Like 1

Napisano (edytowany)
22 minuty temu, neone napisał:

Oglądasz? Zostały mi dwa odcinki : ) pierwsze dwa mocno trzymają w napięciu. Podoba mi się, choć tak jak mówię, nie wiem jak się kończy. 

Właśnie kończę Cenę zeznania... : ) 

Dobranoc 

Edytowano przez yeya
  • Like 1

Za oglądanie Sweet Home ostatnio się wzięłam : ) 

• Like 1

A ja pisałam o oglądaniu "Tu wydarzy się coś strasznego" 😂 

• Like 1

Posłuchałam Cię i już kończę serial. Zostały mi dwa odcinki. 🙂 

• Like 1

Napisano (edytowany)
7 minut temu, neone napisał:

Posłuchałam Cię i już kończę serial. Zostały mi dwa odcinki. 🙂 

Chyba znośny.) do jutra 

Edytowano przez yeya

16 minut temu, yeya napisał:

Chyba znośny.) do jutra 

Niezły. Do jutra ; ) 

• Like 1

Bardzo mi się podoba ten serial, choć wczoraj ten trzeci od końca odcinek, nie byłby sobą netflix gdyby nie zamieścił wątku lesbijskiego... Ale jeszcze dwa odcinki, zobaczymy w którą stronę to zmierza i jak się kończy. Miłego : ) 

• Like 1

Napisano (edytowany)
2 godziny temu, neone napisał:

Bardzo mi się podoba ten serial, choć wczoraj ten trzeci od końca odcinek, nie byłby sobą netflix gdyby nie zamieścił wątku lesbijskiego... Ale jeszcze dwa odcinki, zobaczymy w którą stronę to zmierza i jak się kończy. Miłego : ) 

: ) zmierza trochę w stronę Kinga.) ale nic więcej nie napiszę...

Miłego : )

Edytowano przez yeya

Po niedzieli jak już je przesadze to pokaże Ci eukaliptusa i małpie drzewo : ) 

• Like 1

Ciekawe czy eukaliptus, to ten niebieski... : ) 

• Like 1

Napisano (edytowany)
3 godziny temu, neone napisał:

Ciekawe czy eukaliptus, to ten niebieski... : ) 

Azura bardziej zimnozielony lub srebrzystozielony tego niebieskiego to jak na lekarstwo : ) ale to ten niebieski... 

Edytowano przez yeya
  • Like 1

4 minuty temu, yeya napisał:

Azura bardziej zimnozielony lub srebrzystozielony tego niebieskiego to jak na lekarstwo : ) ale to ten niebieski... 

Skończyłam "Tu się stanie coś strasznego". Zakończenie w stylu Kinga, trochę irracjonalne, jest wiele teorii (w tym ja mam dwie), w opiniach na filmewie w komentarzach ludzie próbują odgadnąć co się stało i o co mogło chodzić ; ) 

Azura, azura, już ostatnio zwróciłam na nie uwagę i obserwuję sobie aukcje z nimi : ) 

• Like 1

16 minut temu, neone napisał:

Skończyłam "Tu się stanie coś strasznego". Zakończenie w stylu Kinga, trochę irracjonalne, jest wiele teorii (w tym ja mam dwie), w opiniach na filmewie w komentarzach ludzie próbują odgadnąć co się stało i o co mogło chodzić ; ) 

Azura, azura, już ostatnio zwróciłam na nie uwagę i obserwuję sobie aukcje z nimi : ) 

Przewidywałam, że goście ze strony Pana młodego zostaną uśmierceni, ale na tym się nie zakończyło... ta masakra skojarzyła mi się z balem maturalnym z Carrie. : ) dlatego King 

Jak to horror : ) klątwa przeszła na jego ród a ona zajęła miejsce świadka... z tego co zrozumiałam chodziło o czas owszem wzięli ślub ale w momencie gdy było już za późno 

• Thanks 1

Możesz napisać na co wpadłaś: )

A eukaliptus jest wymagający... za dużo wody źle bo korzenie nie lubią, za mało wody jeszcze gorzej bo listki zaczną się zwijać i po nim. : )

Robię kawę i kończę 1 sezon Sweet Home : ) coś o potworach, azjatyckie kino. : ) 

• Like 1

3 minuty temu, yeya napisał:

Możesz napisać na co wpadłaś: )

A eukaliptus jest wymagający... za dużo wody źle bo korzenie nie lubią, za mało wody jeszcze gorzej bo listki zaczną się zwijać i po nim. : )

No to właśnie na te wszystkie teorie o których piszą i Ty piszesz, plus:

1)  chciała uratować przyszłego męża i jego rodzinę, ale tak naprawdę myślała też głównie o sobie 

2) tak bardzo bała się śmierci od zawsze, że aż zapragnęła podświadomie być nieśmiertelna (co się udało gdy "została świadkiem" i zastąpiła w tej roli poprzedniego świadka 

Wiem, że wymagający, dlatego mogę sobie chcieć, ale czy się kiedyś zdecyduje, to nie wiem : ) 

• Like 1

13 minut temu, yeya napisał:

Przewidywałam, że goście ze strony Pana młodego zostaną uśmierceni, ale na tym się nie zakończyło... ta masakra skojarzyła mi się z balem maturalnym z Carrie. : ) dlatego King 

O zaszczutej nastolatce która ma matkę wariatkę, która gdy już wszystko się układa i ma chłopaka, zostaje królową balu maturalnego, wredne dziewczyny wylewają na nią wiadro ze świnską krwią i ona wpada w szał i wszystkich morduje... No coś w ten deseń, podobne zakończenie : ) 

Nie, nie pytaj skąd wiem... Nie jestem fanką Kinga. : ) Ktoś mi opowiadał. : ) 

• Like 1

10 minut temu, yeya napisał:

Robię kawę i kończę 1 sezon Sweet Home : ) coś o potworach, azjatyckie kino. : ) 

A, to na następny raz jak znalazł : ) ja obalam bezalkoholowe : < 3

1 godzinę temu, neone napisał:

No to właśnie na te wszystkie teorie o których piszą i Ty piszesz, plus:

1)  chciała uratować przyszłego męża i jego rodzinę, ale tak naprawdę myślała też głównie o sobie 

2) tak bardzo bała się śmierci od zawsze, że aż zapragnęła podświadomie być nieśmiertelna (co się udało gdy "została świadkiem" i zastąpiła w tej roli poprzedniego świadka 

Wiem, że wymagający, dlatego mogę sobie chcieć, ale czy się kiedyś zdecyduje, to nie wiem : ) 

Nie była tak naprawdę pewna czy są bratnimi duszami... miała wątpliwości, ale robiła dobrą minę do złej gry i próbowała sama siebie przekonać. : ) Z jednej strony chciała go uratować i nie zostawić na lodzie... a z drugiej nad jej rodziną ciążyła klątwa, która przeszłaby na jego ród gdyby zrezygnowała ze ślubu. Dodatkowo sama mogłaby stracić życie jeśli okazałoby się, że nie są bratnimi duszami. W efekcie była w sytuacji w której każda opcja wydawała się zła.

Nie odradzam bo może tak zabrzmiało : ) sama jeszcze nie wiem czy było warto kupić po zeszłorocznym zasuszeniu... : )

• Thanks 1

Napisano (edytowany)
1 godzinę temu, neone napisał:

O zaszczutej nastolatce która ma matkę wariatkę, która gdy już wszystko się układa i ma chłopaka, zostaje królową balu maturalnego, wredne dziewczyny wylewają na nią wiadro ze świnską krwią i ona wpada w szał i wszystkich morduje... No coś w ten deseń, podobne zakończenie : ) 

Nie, nie pytaj skąd wiem... Nie jestem fanką Kinga. : ) Ktoś mi opowiadał. : ) 

Tak : ) tu też pojawiło się to przeczucie, że wydarzy się coś strasznego...

Edytowano przez yeya
  • Sad 1

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować