Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy warto brac slub z takim facetem?

Polecane posty

Gość gość

Jestesmy ze soba juz kilka lat, zareczylismy sie. On mysli o zalozeniu rodziny, ale mnie coraz bardziej to przeraza. Niby mam juz 29 lat i moze powinnam wyjsc za niego bo szkoda czasu, ale... on ciagle robi mi wyrzuty bo nigdy wg niego nie bede taka jak on oczekuje. Np. studiuję i pracuję. Jestem więc zmęczona czesto. niestety on tego nie rozumie bo wg niego ludzie oprocz tego maja jeszcze dzieci i daja rade i widocznie nie nadaje sie do pracy, a jego mama po pracy to jeszcze robila im obiad. I nawet mi powiedzial, ze jak bedziemy meli dzieci tonie bede miala prawa byc zmeczona bo bede sie musiala nimi zajmowac. On uwaza, ze jego prac ajest znacznie meczaca od mojej. Poza tym czepia sie mnie roznych rzeczy np. że mam balagan w torebce, albo że np.nie zainstalowalam sobie jakiejs tam aplikacji w telefonie o ktora mnie prosil. Albo, ze nie mam prawa jazdy- mam zamiar go zrobic, ale przez studia i prace narazie nie mam na to sily bo chce tez troche odpoczac ,a nie chodzic ciagle wykonczona Ok, moze nie ejstem idealna, ale staram do tego dazyc. A mam wrazenie, ze dla niego nigdy nie bede dosc dobra.

Gość gość
Skoro porównuje Ciebie do mamusi, to blado widzę wasz związek w przyszłości. Nigdy jej nie dorównasz.

Gość gość
Czepialaski facet nie wróży dobrze