Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kupujecie coś na tej promocji w Rossmanie

Polecane posty

Gość gość

Kupujecie coś na tej promocji w Rossmanie

Gość gość
tak - scierki do puppska ;)

Gość gość
i wkładki męskie do peniska :)

Gość gość
Taaa, wydałam prawie 2 stówy dzisiaj na kosmetyki.

Gość gość
Różne. Kupiłam primery, podkłady, tusz do rzęs, linery, szminki, korektor, kredkę do brwi, kredkę do oczu, wosk do brwi - różne rzeczy. 230 zł rabatu mi sie naliczyło :D

Gość gość
spoko. a mi sie strasznie podoba ten roswietlacz True Match z Loreale, ale mam juz kilka innych wiec po co mi kolejny? ;)

Gość gość
Ja sobie nie zadaję takich pytań. Rozświetlaczy mam chyba 5, w różnych tonacjach, odcieniach, z różnym "natężeniem" błysku. Ale ja się w ogóle nie ograniczam, jeśli o kosmetyki chodzi.

Gość gość
ja mam duzo do pielegnacji, ale na serio kiedys byłam biedna i skromna a teraz mi sie robi juz przepych ;). Ja bardzo lubie rzeczy do włosów - szampony i odżywki :) i pięknie pachnące żele do ciała np. Palmorive zółty - cudownie pachnie z olejkami.

Gość gość
Kupilam cos ale bez szalu, takie ceny spokojnie mozna znalezc w internetowych drogeriach wiec nie lece kupować na zapas

Gość gość
lubicie Nature i Hebbe? bo ja wole Nature - tak z sentymentu i jakos kojarzy mi sie z podpaskami Naturella ;)

Gość MrsPosner
Teraz akurat nie kupuje, ale wcześniej jak były promocje to kupiłam sobie pomadkę z Loreala ,która kosztowała 17 zł... A teraz z racji tej ,ze zrobiłam sobie tatuaż , kupiłam kosmetyk w 100% naturalny . Tattoo Butter na loveink.pl . Świetnie sie po nim tatuaż goi . Taka mieszanina maseł wszelakiego rodzaju , która łagodzi i koi oraz pielęgnuje .

Gość gość
tez używalam kiedys tego pudru Oriflame tylko odcień ten ciut ciemniejszy od Twojego ;) w LO go stosowałam, teraz uzywam BB cream lub nic albo w kamieniu mam tak ladnie pachnący chyba z Maxfactor, ale ogolnie to sie nie maluje zbyt duzo... ;)

Gość gość
a w jaki sposób zamawiasz Oriflame?? on-line czy przez konsultantke??