Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Ja 100

Zdejmijcie różowe okulary i testujcie.......

Polecane posty

Gość Ja 100

Dziewczyny a może jakaś część z was proszę przejrzyjcie na oczy ze my mężczyźni nie jesteśmy jacyś świeci, spora cześć z nas to chamy i buraki i tak jest Ja i Ty dobrze o tym wiesz. Jeżeli chcecie zdecydować się na powiększenie rodziny róbcie to z głową. Bo spora wasza część to samotne matki. Spora cześć mężczyzn nie dorosła do posiadania dzieci. Dlatego testujcie nas na różne sposoby czy my w ogóle będziemy się nadawać do wychowania dzieci. Proszę wszystkie kobiety z większym bagażem doświadczeń zdejmijcie swoim siostrom, koleżanką, współpracowniczką, sąsiadką różowe okulary z oczu. Sprawdźcie tego waszego wybranka co was tak rozkochał tak tak wy chyba kierujecie się emocjami czy będzie nadawał się do wychowania dzieci. Jeżeli nie proszę po co niszczyć dziecku jego dzieciństwo. Nie bądźcie samolubami i narcyzami myślcie o dziecku a chłopak, przyszły mąż, wujek z którym żyjesz musie brać odpowiedzialność. Pozdrawiam mam nadziej że nikogo nie obraziłem mam taką opinie z która chciałem się podzielić.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować