Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bol podczas pieszczot

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mam 25 lat i jeszcze nie wspolżyłam. Wszystko przez moje obawy na temat bólu podczas 1 razu. Mimo to,poznałam chlopaka, bardzo zalezy mi na nim i chcialabym zaczać wspolżyć. Kupilam sobie wibrator- nie zagruby nie za chudy. Taki w sam raz. Problem jest taki- on wchodzi. Tylko ze przy samym początku bardzo boli- ale wchodzi . Czuję,ze jestemmega ciasna.. Czy jego penis wejdzie? Jesli nie ?:(

Gość gość
Zbyt szybko przechodzisz do penetracji. Poczekaj, az dzieki pieszczotom zaczniesz wydzielac sluz i wtedy rozluznij sie. Rob wszystko powoli.

Gość gość
przy dłuzszym pieszczeniu, zanim go włoże, nawet kiedy jestem mocno podniecona,czuję bol..sama juz nie wiem..

Gość gość
Jesteś nastawiona na ból i świadomie go oczekujesz, człowiek jak uprawia seks, czerpie przyjemnosc i nie mysli o bolu, jest rozluźniony, ty się tego obawiasz więc nie swiadomie się spinasz dlatego na początku boli.

Gość gość
nie wpolzylam jeszcze,mimo to wibrator wchodzi.Wiec, czy możliwością jest,bym nadal miała błonę dziewiczą?

Gość gość
Sa rozne blony dziewicze.

Gość gość
pewnie przerwalas ja wibratorem temu cie bolało

Gość gość
wejscie po pochwy mam całe zasłoniete-nadolemoze jest jakiesmale wejscie i tam wkladam wuibrator-wchodzi ale za kazdym razem boli. Wydaje mi sie,ze nadal mam tam błone, probowalam ją przebić..ale bol jest nie do zniesienia. Jest to dla mnie mega krępujace,a w sumie nie wiem co bardziej, fakt ze w wieku 25 lat nadal jestem dziewcią, bardzo mnie zawstydza..masakra..

Gość gość
Może po prostu znajdz sobie faceta z małym ptakiem ?

Gość gość
Wydzielasz obficie sluz, jezeli masz anatomiczny problem, to zwroc sie do ginekologa.

Gość gość
idź do ginekologa, niech obejrzy błonę dziewiczą. Zdarza się, ze jest grubsza i potrzebna jest interwencja skalpelem.