Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bloo123

Wygląd dziecka w wieku 22 lat

Polecane posty

Gość Bloo123

Hej mam na imię Adrian i mam problem ze dojrzewaniem mam 22 lata mimo to wyglądam na maksymalnie 16. Zawsze odstawałem pod tym względem od rówieśników. Kiedyś w wieku 17 lat mój ojciec pod wpływem alkoholu (było to jakieś wesele) zwrócił mi na to uwagę i trochę się z tego wyśmiewał wraz z gośćmi. Zacząłem wtedy porównywać się z innymi i nabawiłem się przez to kompleksów Wmawiałem sobie że ten jest wyższy ten przystojniejszy ten ma trądzik (tak nawet o to byłem zazdrosny).Od tamtego momentu nic się nie zmieniło,wyglądam tak samo poza wzrostem mam teraz 190cm ale to chyba moja jedyna zaleta.Przez to jak wyglądam nie mogę sobie znaleźć dziewczyny bo nawet dla dziewczyn z liceum wyglądam jak gimnazjalista. Kumpli też praktycznie nie mam ,można ich policzyć na palcach jednej ręki.Nie winie tych osób bo ciężko zaprzyjaźnić się z kimś kto wygląda jak dziecko i praktycznie nic nie mówi (przez kompleksy jestem dość nieśmiały).W tym roku kończę 3 rok studiów i boję się o przyszłość czy kto kolwiek mnie zatrudni kiedyś chciałem pracować w policji ale teraz wiem że nie mam na to szans

Gość gość
To sie ciesz bo ka mam 170 i ten sam problem to dopiero przegryw

Gość gość
chcialbym miec faceta tego wzrostu. niestety dla geja miec 185 to przeklenstwo, a tyle wlasnie mam, bo wiekszosc facetow to 170-175 karły :o