Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem facetem i wziąłem za to kasę

Polecane posty

Gość gość

O czymś takim nawet nigdy mi się nie śniło, gdzie ja facet mógłbym wziaść kasę za seks.Mam 25 lat i od 2 kręcą mnie cholernie męzatki, kobiety po 40-stce.Zalozylem sobie konto na portalu dla starszych znudzonych kobiet, chciałem jakąś znaleźć ale bez skutku.Zalogowałem się 3 dni temu na konto i mialem 3 propozycje, od 37 latki, 45 i 39 latki.Spodobała mi się ta 45-latka, zaproponowała mi seks za 200 zł, chciała tylko aby ją ostro zerżnać.Akurat pottrzebowałem 100 zł więc się zgodziłem.Po wszystkim dała mi 2 stówki i rzekła "masz tu męska k***wko" Czuje się z tym teraz mega źle. A portal to szukam-kobiety.pl

Gość gość
Phi, mam 30 lat i 46 letnią kochankę, która mnie utrzymuje od 2 lat. Stać ją.Jest mężatką , więc czas ma trochę ograniczony, ja muszę być dyspozycyjny.Normalnie pracuję a od niej mam 3 tyś.za dyspozycyjność.Lubi być mocno p********a, czasami przychodzi dosłownie na 15 minut , ściąga majtki i rzuca tekst: rżnij mnie. Czasami przychodzi na całą noc, 2-3 razy w roku na weekend. Dobry układ.