Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Justanna

czy masturbacja powoduje że łechtaczka z czasem powieksza się

Polecane posty

Gość Justanna

temat jak wyżej. Często o tym myślę gdyż narazie nie mam partnera a potrzeby trzeba w jakiś sposób zaspokajać. Moja łechtaczka już teraz wystaje ze szparki. Proszę o poważne odpowiedzi.

Gość Teppic No1
Na pewno tylko do 37%? Ciekawe, jak to wyliczyli, skoro nawet w zwisie, ten sam drążek może mieć różną długość w zależności od czynników zewnętrznych, jak temperatura :)

Gość gość
jak się powiększy to chyba nic złego

Gość gość
łechta powiększa się i to znacznie profesjonalnym kulturystkom jako skutek uboczny przyjmowania "odżywek" naszpikowanych hormonami natomiast kulturystom facetom ptaszek się kurczy ! :)

Gość gość
mnie nie przeszkadza jak widać łechtaczkę a nawet podoba się

Gość Jacek      81
Wlasnie go sobie masuje :)

Gość gość
Justanna, a w jakim jesteś wieku?? To ważne dla oceny tego jakie rozmiary przybiera łechtaczka.

Gość gość
Dziewczyny co wy wygadujecie,nigdy o czymś takim nie słyszałam i jest to nieprawda ,przynajmniej ja nic takiego u siebie nie zaobserwowałam,mam 32- lata i masturbacja nie jest mi obca. Jedyne co zaobserwowałam u siebie to to że moja lechtaczka jest bardziej wrażliwsza na dotyk i łatwiej znaleźć ten punkt do stymulacji.

Gość gość wisienka
To nieprawda,że się powiększa.Twardnieje trochę podczas masturbacji.Drażnić ją należy od góry. Do Jacek 81 - jak ci poszło? Lubisz masaż ?

Gość gość
Widziałam zdjęcia łechtacze ekstremalnie dużych .Jak mały penisek.Nie wygląda to specjalnie estetycznie,ale może daje wyjątkowe orgazmy.Nie wiem.Sama mam małą łechtaczkę.Do masturbacji używam stymulatorów łechtaczki i w ciągu np. godziny mogę mieć 5-6 orgazmów.W kilka chwil po pierwszym jeszcze bardziej mi się chce następnego.I.T.D.

Gość gość
mysle ze powieksza sie tylko w momencie masturbacji a potem po orgazmie wraca do normalnych rozmiarow. Przynajmiej ja tak mam. A gdyby nawet to nie zrezygnuje z tego typu przyjemnosci chociaz mam meza. Poranna kawa i z******ty orgazm to recepta na dobry dzien.

Gość gość
mysle ze powieksza sie tylko w momencie masturbacji a potem po orgazmie wraca do normalnych rozmiarow. Przynajmiej ja tak mam. A gdyby nawet to nie zrezygnuje z tego typu przyjemnosci chociaz mam meza. Poranna kawa i z******ty orgazm to recepta na dobry dzien.

Gość gość
Powiększa się tylko podczas masturbacji to przecież naturalne, ja zawsze tak robię po stosunku z mężem.

Gość gość
Wejdź na E-MASTURBACJA.PL Mi pomogli i poznałem masę znajomych do wspólnej onanizacji