Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najtańsze ładne perfumy

Polecane posty

Gość gość

Polećcie jakieś, proszę

Gość gość
Danie czyli do ilu zł? Dla mnie to np eternity od ck. W promocjach można je kupić za około 90 zł a mają przyjemny, nie przytłaczający zapach, który utrzymuje się baaardzo długo, czasem mimo prysznica czuje go na sobie następnego dnia

Gość gość
Perfumy w dobrych cenach znalazłam na goia.pl, poza atrakcyjną ceną są trwałe i ślicznie pachną. Polecam się przekonać do perfum z tej rozlewni, bo warto. Są różne pojemności, więc można sobie przetestować np. kilka w mniejszej pojemności ;)

Gość gość
A ja polecam najlepszej jakości odpowiedniki znanych marek.PERFUMY damskie w większości kosztuja 42.90zl za 50ml.(To nie wody toaletowe i perfumowane tylko perfumy) Meskie 36.90zl Chetnie pomogę dobrać zapach. Zainteresowanym mogę wysłać aktualna listę dostępnych zapachow livioon.joannag@gmail.com

Gość gość
dlaczego męskie są tańsze?

Gość gość
Jest kilka cen zapachow damskich i kilka cen zapachow męskich. Patrząc na całą listę miej więcej się wyrównuja :-)firma podzieliła je na kolekcje.kazda kolekcja to inna cena. Bez względu na cenę zapachy są identycznej jakosci.Mega trwałe i bez ftalanów. Napisz podeślę listę wraz z cenami livioon.joannag@gmail.com