Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brak miesiączki dwa testy negatywnw

Polecane posty

Gość gość

Dzień dobry brak miesiączki ostatnia była w sierpniu we wrześniu tylko planie jestem za granicą nie mam teraz możliwość pójścia do lekarza zrobiłam dwa testy i oba negatywne mam bóle piersi smaki na owoce i słodycze były też i wymioty po kawie mi też źle czy to mogą być objawy ciąży nie za bezpieczną sie, mam też taki jak by ucisk na brzuchu. Może mi doradzicie

Gość gość
negatywny = nie ma ciazy. czego jeszzcze nie kumasz?

Gość gość
Nie jesteś w ciąży. Tez tak miałam parę razy, testy negatywne, okresu nie ma. A okres mi się spoznial przez stres, alkohol albo wyjazd, to wszystko ma wpływ.

Gość gość
olej ciula powyżej. Jak widać, forum to nie jest dobre miejsce na rozwiązywanie swojego problemu. najlepiej jest sie skonsultować w tej sprawie ze specjalistą (ginekologiem). Jeśli nie masz nadal takiej możliwości, dbaj o siebie najlepiej jak potrafisz, poczytaj co wolno a czego nie wolno podczas ciąży, bo pierwsze tygodnie dla dzieciątka sa bardzo ważne, wiec warto dmuchać na zimne. p.s. lepiej jak już coś, pytać na wizaz.pl , tam przynajmniej nie ma takich osób jak takie, co skomentowały ci powyżej. I odpowiedzi bardziej konstruktywne, wnoszące coś do rozmowy. :)pozdrawiam!

Gość gość
sorka, to było do ciula który użył znaku "=" . Osoba zaraz po nim też lekarzem nie jest, więc mądrzyć się nie powinna.

Gość gość
gość dziś a ty k*********e to wielka dochturka ginekologii, ze tak sie madrzysz? :D

Gość gość
15:52 ty jesteś jakas nienormalna, ja tylko napisalam jak to było u mnie, ty przemadrzala chamko