Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Święty Mnich z Tybetu

wiecie co dzisaij zrobilem bo jestem hojnym czlowiekiem?

Polecane posty

Loguje sie do tibii i mysle kupie sobie pacca a tutaj jakas kobieta z ktora kiedys pisalem jak gralem w 2013 do mnie, ze na corke pieniadze na szkole wydaje i nie ma na pacca a ja jej pisze a ja sie czuje h0jny to ci moge kupic pacca, pojechalem na rowerze kupic paysafecard i drogiej kolezance postawilem premke w grze za 37zl, oczywiscie bezinteresownie :classic_cool:.

eee to na takim lvl spokojnie idzie zarobić jak się ma team do wz, cult albo thais bossow albo do goldow. Na goldach srednio mam 1kk profit na wypad więc pacc to 4 dni gdzieś

Gość gość
Fajnie, ale może lepiej byłoby taką kwotą wspomóc np. osobę potrzebującą pieniędzy na leczenie? Oczywiście, to Twoje pieniądze i Ty masz prawo dysponować nimi, jak chcesz.

Najlepiej to mi się gra właśnie na Neranie bo poznałem zayebistych ludzi którym nie zalezy tylko na kasie i w sumie mogłem robić to co chciałem czyli organizować WZ dla całego servera, pomagać słabszym robić bossy, hive, deeplingi, bez ciśnienia na kase czy power gaming, momentami czułem się jak w 2008 roku. Ale przylazły Abeki i rozwalają server :( Dlatego muszę iść na te Candię się wyexpić aby jak tu wrócimy to odbić server. Myślałem aby kupić se 500 MS ale stwierdziłem że 2000zl to ja lepiej potrafię zainwestować :D

ona byla potrzebujaca bo pisala ze ma zalegle oplaty corki za szkole a wiem jak to jest chciec pograc na premium a nie miec pieniedzy z roznych przyczyn, a ja jestem h0jnym czlowiekiem an koniec nazwala mnie malym wariatem :classic_cool:

Gość gość z miasta Katowice
miałeś chyba wypiertalać z forume nie ?

Na Neranie było dobrze przez ostatnie pół roku bo rządziły Bekarty Wojny i nie robili problemów o nic można było expić wszedzie, robić wszystkie bossy itp. Ale mieli jeden problem żarli się sami ze sobą, każdy tam chciał rządzić, przez to się rozlecieli, AB przyleźli, Bekarty poszli właśnie na Candię się expić aby tu wrócić na wiosne, ja ide do nich, wprawdzie nie przepadam za Furionem i Lukiem ale w końcu to mniejsze zło :D

Cipsoft ma to gdzieś, pisałem maile do nich nawet linki do allegro dając, bo wojti to debil i nawet nicku postaci nie zakrywał :D Opisali tylko że zajmą się sprawą i oczywiscie nic

Albo można latać za kimś i nie dać mu expić Ostatnio z Klaudią lataliśmy za 600 ED przez prawie cała noc. Biedak aż musiał Wojtiego wezwać bo bał się dziewczyny która ma 200lvl mniej od niego :(

No co fajna laska swoją drogą :D 19 latka blondyna :D Trochę siara że to z nią mam w ostanim czasie najwiecej sms przepisanych