Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wiecie co jest najbardzije wkurzające w kobietach? Ta ich ich hipokryzja i...

Polecane posty

Gość gość

debilizm objawiajacy się tym, że za negatywne konsekwencje swoich decyzji zwalają winę na facetów. Bo to przecież wina tępego *****cza, że w*****ał i zapłodnił, a nie biednej kobietki tępaczki, która na jego widok miala mokro, co nie? Widzi taka jedna z drugą jakiegoś bad boya po którym wszyscy do okoła widzą, że nie nadaje się do niczego jak tlyko do chlania ćpania, bicia, imprezowania itd. Ale nieeeee... taka tępaczka uważa, że "on jest innny, on isę dla mnie mzieni, ja go kocham, on mnie kręci" itp. A potem zsotaje sama z brzuchem i zrytą jeszcze bardziej psychiką, a całą winę za swoją durne życiowe decyzje i ich konsekwencje zwala na Bogu ducha winnych facetów "bo faceci to chuje!" O nie, nie... c***a to ty sama sobie wybrałaś mimo, że wszyscy do okoła wiedzieli jak się to skończy! To teraz miej honor i goność człowika i nie zwalaj winy na innych, tlyko weź odpowiedzialność za swoje czyny! Bo ten durny bad boy cię nie zgwałcił, ty sama mu na c***a wskoczyłaś tępaczko jedna z drugą! ogólnie to dzisiejsze durne kobiety skończą w jeden z 5 możliwych sposobów: 1) faktycznie uda im się stworzyć związek monogamiczny, mniej lub bardziej udany. 2) zostanastarymi bezdzietnymi pannami. 3) zostanasamotnymi matkami. 4) mniej, lub bardziej świadomie będą tworzyć związki poligyniczne z opisanymi wyże debilami. 5) bedą tworzyć związki homoseksualne. Tak będą wyglądały konsekwencje waszych decyzji dziurawce!

Gość gość
Żadna cie nie chce dlatego piszesz takie bzdety???????

w h'uju to mam szczerze... mnie związki, kontakty ludzkie, konwenanse, poszukiwania akceptacji NIE INTERESUJĄ

Gość gość
Nie w kobietach *****czu, tylko w naszej śmiesznej kulturze, która nakazuje tworzyć rodziny. Bo prawda jest taka, że najbardziej patogenną komórką społeczną jest system rodzinny. To z rodzin wywodzą się choroby psychiczne, śmierć i całe zło.

Gość gość
Mózg sobie wymień bo ci szwankuje.

Gość gość
Dokladnie autorze. Kobiety leca na badboyi bo daja im emocje,smiesza a jednoczesnie chca ich wychowac na romantykow :D Mimi,ze to jest skazane na porazke. To logika kobiet