Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jego nieciekawe zachowanie

Polecane posty

Gość gość

U mnie jest tak, ze moj facet traktuje mnie dosc dziwnie. Otoz zawsze kiedy ja cos kupuje, kupuje nam po rowno, on natomiast sobie kupuje cos wiekszego lub wiecej i cos lepszego. Nie mam na mysli jedzenia, ale jakoes inne rzeczy. Dzis pytal mnie czy kupic mi zdrapke mowie pewnie. Kupil sobie za 10 zl a mi za 1 zl. Nie chodzi o te ze chce zeby cos mi kupowal ale coraz bardziej denerwuje mnie, ze stawia mnie nizej niz siebie, w kazdej kwestii, a dzis nawet przy kupnie zdrapek Oboje jestesmy po 30 Nie wiem co myslec co robic czy to normalne?

Gość gość
Rzuc go to jakis egoista

Gość gość
:-) Głupie i wymowne. A czemu po prostu go nie zapytasz? Może być tak, że on po prostu nie wie jaką zdrapkę chcesz i tak na odczepnego ci kupił. W ogóle rozmawiajcie ze sobą więcej, to wyjaśni wiele nieporozumień.

Gość gość
Nie dziwie sie, ze kiepsko się czujesz będąc tak traktowana. Teraz objawia sie to gorsze traktowanie w pierdołach, ale niestety bedzie tylko gorzej! Zastanów sie poważnie nad tym facetem i tym związkiem! Radzi Ci to starsza koleżanka doświadczona przez życie!

Gość gość
Autorka jest juz po trzydziestce wiec nie odpusci i bedzie wszystko znosic byle tylko "byc w zwiazku"!

Gość gość
Rzuć go bo to egoista? To co opisała autorka to standardowe zachowanie kobiet, oj żeby faceci tak na to reagowali to byście szybko ewoluowały w tym temacie :-D

Gość gość
23.21 tez tak myślę. Nie odpuści bo boi się zostać sama i że nie znajdzie już innego.

Gość gość
Jak chcesz naprawde wiedziec co on do Ciebie czuje, co o Tobie myśli, czy warto wiązac z nim przyszłość, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Masz to na co godzisz się.

Gość gość
Nie godze sie, mowilam mu o tym ale on prpblemu nie widzi

Gość gość
Powiedz mu, że chcesz zdrapke za 10 zł., a sobie niech kupi za 1 zł.

Gość gość
Jak zaśnie to podrap jego najlepsze buty, jak zauważy, to powiedz mu, że miałaś wielką ochotę coś cennego podrapać a nie za 1 zł.

Gość gość
Powiedz mu kolejnym razem zeby nie kupowal ci zadnej zdrapki bo w ten sposob bardzo mocno pokazuje ze cie nie szanuje Powodzenia

Gość gość
Naiwna dziewczyna, nie zazdroszcze a bedzie tylko gorzej, teraz zdrapka a pozniej jak bedziesz glodna nie da ci nawet suchej kromki

Gość gość
Gosia to ty? Całe miasteczko wie że masz c***a sknerusa.Chcesz by cala polska to wiedziała czy jak

Gość gość
To jakiś pajac.Konin mu w tyłek

Gość gość
Dziwna ta historia najwidoczniej mu sie znudzilas, przykro mi to mowic, ale mu nie zalezy, sam.wiem, ze jak facetowi zalezy to oddalby dziewczynie doslownie wszyztko takze sorry

Gość gość
Moglas mu te zdrapke w d**e wsadzic

Gość gość
Zdrapke za zlotowke ci kupil, a jakbys wygrala to jeszcze by cie zaciukal Pozdrawiam

Gość szry
jak nie masz absolutnie zadnej godnosci to moze bys i oddal wszystko. wspolczuje, bo w dodatku na wszystko bys pozwolil. autorko... no moze sknerowaty... ale jesli to jest jedyny problem... to moze opisalabys co wlasciwie po rowno kupujesz? moze cos potrzebnego TOBIE, ale nie jemu, wiec odbiera to "po rowno" zupelnie inaczej niz ty? nie uwazasz, ze moglibyscie sobie szczerze porozmawiac w jakis spokojny, wspolny dzien na temat tego co cie dreczy? moze TO byloby lepsza metoda, niz wyrobienie sobie na jego temat zdania pod wplywem zawistnych singielek, jaki on zly, egoistyczny, szowinista, lub jak niektore KRETYNKI sugeruja - rzucenie jego i wszystkich waszych dotychczasowych wspolnych chwil? albo serio, zrob pare razy tak jak on z tymi zdrapkami, moze sam zachce wtedy pogadac:D

Gość gość
Zgodze sie z przedmowczynia - musicie powaznie porozmawiac, my z zona siadamy po turecku wylaczamy telewizory konputery i rozmawiamy, to pomaga, powiedz mu, ze zle sie cxujesz, jesli mu zalezy, to powinnien zrozumiec, to glebszy problem, zdrapki to jedynie wstep cos czuje

Gość gośćgosc
Normalny regularny debil

Gość gość
facet samolub i skąpiec do tego