Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szukam ososoby która przeprowadzi mnie na drugą stronę.

Polecane posty

Gość gość

Chcę już skończyć ze swoim życiem.

Gość gość
Włóż sobie obol pod język (euro chyba też jest akceptowane), jak już zejdziesz do Hadesu, przy styksie stoi starzec zwany Charonem, daj mu tego obola albo euro, on Cię przeprowadzi na drugi brzeg.

Gość gość
Czyli podciąć sobie żyły i do ryja wsadzić euro?

Gość gość
Dlaczego chcesz skończyć ? co Cię do tego popycha ?

Gość gość
10:20 mistrz :D Eh autorze samobójstwo nigdy nie jest rozwiązaniem. Nie rób sobie jaj.

Gość gość
Autorze , nie daj się ponieść emocjom , świat nie jest tak zupełnie całkiem zły. Każdy z nas ma wzloty i upadki , raz jest gorzej , raz lepiej i jakoś pchamy ten wózek do przodu. Weż się w garść i nie pleć głupstw o przechodzeniu "tam" bo nikt nie wie czy i nit nie da ci gwarancji że "tam" będzie lepiej .

Gość gość
gość dziś hahaha no coś w ten deseń.

Gość gość
Autorze pamiątaj - życie masz tylko jedno..;)

Gość gość
Trochę informacji w necie znalazłem. Muszę to zrobić, mam taką potrzebę i czuję, że to będzie najlepsze co może mnie spotkać.

Gość gość
nie rób tego bo tam na drugim świecie , czekają tam na ciebie te duchy co teraz tu ciebie kuszą do skończenia ze sobą . Tam w zaświatach ciebie dopadną i będziesz miała 100 razy większe problemy niż tu na ziemi. Proś Najświętszą Maryję o pomoc a ona chętnie cię wspomoże. Najświętsza Maria mówi : " Nie zatrważacie serc swoich , w Boga wierzcie i Mnie wierzcie , a ja wam wszystko wyproszę ... ". (bł. Barbara Kloss,1980r).

Gość gość
Ja tez chce sie zabic moze razem cos wymyslimy ?

Gość gość
Zacznij się moodlić na Roozancu. Matka Boża pomoże Ci wymodlić to czego potrzebujesz. Nie zostawi Cię bez opieki i pomocy. Pozdrawiam :) 🖐️

Gość gość
nie rób tego bo tam na drugim świecie , czekają tam na ciebie te duchy co teraz tu ciebie kuszą do skończenia ze sobą . Tam w zaświatach ciebie dopadną i będziesz miała 100 razy większe problemy niż tu na ziemi. x No wlasnie,dlatego ja jeszcze zyje :D A o maly wlos brakowalo i by mnie tu juz nie bylo ;) Ta trwoga,ze jak to zrobie "tam"bedzie jeszcze gorzej mnie od tego powstrzymala.