Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Święty Mnich z Tybetu

mam zamiar zostac mistrzem robienia kanapek

Polecane posty

Bazą takich kanapek jest dobre smarowidło czyli np pasta z awokado albo hummous albo pasta z pomidorow, wszelkie pasty, na to liscie typu szpinak rukola cos bialkowego czyli ryba, czy jakies tofu czy fasola, na to lubie klasc np kielki rzodkiewki albo rzeżuche. Smarowidło + białko + liście + coś na deser i zioła. Polecam styl życia jedzenia dobrych kanapek :classic_cool:. Dzisiaj jade do tesco to zrobie jakies zakupy i jak zrobie super kanapke wrzuce fote :classic_cool:

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Z jakiego chleba są te kanapki?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
to lec na uczuciowy, jest tam niejaki Maciek B, obecnie podpisujący się aaammmmccciuuuśśś czy jakoś tak. Jest on nadwornym kucharzem kafe, na pewno sie od niego duuuzo nauczysz. Znajdziesz go na topikach baby o nicku egość

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość z miasta Katowice
znowu zapiertoliłes sam d siebie trzy posty ryży cwelu:O

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×