Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ja_Dyzio

z okazji nadchodzącego święta Halloween mam pewien pomysł

Polecane posty

Gość Ja_Dyzio

Nie zamierzam być 'drugim' Jurkiem Owsiakiem i namawiać Polaków do zbiórki pieniędzy na cele charytatywne ale tak mi przyszedł do głowy pomysł, być może nawet to będzie pomysł ogólnopolski i do tego namawiam aby z okazji tego święta Halloween , które przybyło do Polski z USA i się zadomowiło NIE tylko schlać ryja browarem i wódką , wpaść pod stół w przebraniu za PSA lub KOTA albo innej MAŁPY itd. i zarzygać się oraz dywan ! Jak wiadomo, prawie wszyscy lubimy się pobawić, założyć maskę na twarz, faceci często się wygłupiają i w przebraniu wygląda jak Drak Queen w spódnicy, kabaretkach i butach na obcasach lub w długowłosej peruce BLONDI wygląda , jak prostytutka spod latarni, w dniu Halloween wszystkie chwyty są dozwolone aby 'się pokazać' w MASCE na twarzy , NIE chodzi o to aby straszyć , zwyczajnie ma być śmiesznie i tak rozumiem to święto Halloween ! ale bawimy się , spożywamy trunki i koniec IMPREZY, smutne balony wysmarowane flamastrami leżą na podłodze między pustymi butelkami ! I teraz mój pomysł: w/g hasła , że ŚMIECH LECZY , UDAĆ się w tych STROJACH , powiedzmy do szpitala dziecięcego aby się trochę DZIECI CHORE pośmiały z 'kota' na dwóch nogach lub 'psa', ze starszej koleżanki, która wygląda jak 'papuga' i ma na sobie wszystkie kolory tęczy lub kolega KLAUN rozśmieszy dzieciaki w szpitalu a inny kolega pokaże dzieciakom, jak wygląda prawdziwy SZKOT w kilcie albo Drak Queen w peruce BLONDI wskoczy w sukienkę mini i buty na obcasach, jak wiadomo, pomysłów może być 1000 lub więcej, podobnie można spróbować z osobami dorosłymi w szpitalach , na zasadzie ŚMIECH LECZY , JA SIĘ ŚMIEJE, ŚMIEJ SIĘ ZE MNĄ , empatia jest w Nas !

Gość gość
sorry ale dla mnie nie ma czegoś takiego jak ŚWIĘTO halloween, kto chce niech się bawi amerykanizuje itd, ale my mamy swoje święta i jakoś amerykańce ich nie obchodzą

Gość gość
widać myślenie sprawia ci ból