Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

30 latek to młody chlopak czy stary dziad?

Polecane posty

Gość gość

W zależności od tematu 30 latkowie to stare dziady lub dzieciaczki. Stary dziad to wtedy gdy jest w związku z 20 latką a dzieciaczek gdy jest w związku z 40 latką. Tak samo jest z kobietami, raz 30 latki to młode kobiety a raz to stare baby. Dlaczego ludzie tak zmieniają poglądy?

Gość gość
Ani jedno ani drugie, to powinien być dojrzały mężczyzna, a co do reszty, zależy jak się zachowuje. Ja mam 28 letniego faceta i jest dojrzałym mężczyzna, mój ex ma 43 lata i to wieczny dzieciak....

Gość gość
Oczywiście, że tak ale przecież jak ktoś się zachowuje tego na forum nie widać a często jedna osoba pisząc w temacie gdzie np 20 latka jest w związku z 30 latkiem nazywa tego mężczyznę starym dziadem a w innym gdzie 40 latka ma męża 30 letniego, że to dzieciak.

Gość gość
Zależy dla kogo, dla 15- latki może być to stary dziad, a dla 50 latki mlody chlopak

Gość gość
Zależy kto pisze i w jakim celu np jesli pisze to 40lataka ze chca ja tacy młodzi 30latkowie to to są mlodzi chlopcy ale jesli komentuje wpis 18latki która jest z 30latkiem to napisze o nim stary dziad.

Gość gość
15 latka to jeszcze dziecko więc dla niej nawet 20 latek to bardzo dorosły mężczyzna.

Gość gość
Dla 18 letniej kobiety ten 30 latek nie jest starym dziadem tylko ukochanym mężczyzną, ona dla niego nie jest gówniarą tylko ukochaną kobietą również dla 30 letniego mężczyzny jego 40 letnia kobieta nie jest starą babą tylko ukochaną kobietą a on dla niej ukochanym mężczyzną a nie gowniarzem. Komentujący ludzie mają tylko z tym problem i chyba aby dowalić zmieniają pogląd do sytuacji.

Gość gość
Dla 18 letniej kobiety ten 30 latek jest staryn dziadem, ktory myśli o zaliczaniu młodych lasek

Gość gość
To ja pisałam drugiego posta, mój facet jest młodszy i nie uważam go za gowniarza, zreszta od dekady jest dorosły!

Gość gość
Dla mnie 30 latek jest młodym mężczyzną, 40latek średni wiek a 50 + dojrzały. Uważam tak dziś i tak samo uważałam jak miałam 18 lat.

Gość gość
A może dla tej 18 latki jej rówieśnicy to gówniarze a ten 30 latek to dojrzały mężczyzna z którym chce złożyć rodzinę albo już są już zaręczeni. Według Ciebie 30 letni mężczyzna to k*****arz zaliczając wszystko co chodzi?

Gość gość
Bo Polacy są bardzo zawistni i zmieniają poglądy jak im się podoba. To oczywiste, że 30 lat to młodość. Młodzież jest do 35 r.ż.

Gość gość
30 latek to nie dojrzały mężczyzna tylko k****arz

Gość gość
gość dziś Dla 18 letniej kobiety ten 30 latek jest staryn dziadem, ktory myśli o zaliczaniu młodych lasek x 18 letnia KOBIETA? Haha

Gość gość
15:37 a po 35 to już stare baby i dziady?

Gość gość
Sorry ale ja mam 30 lat i w życiu bym się nie związał, a już na pewno nie założył rodziny z 18 latką. Taka dziewczyna jest niesamodzielna, nic nie wie o życiu, jest jeszcze niedojrzała i przez wiele lat trzeba będzie ją utrzymywać aż nie zdobędzie wykształcenia i fachu. Chyba tylko seks wchodzi w rachubę, ale nie jestem tego typu facetem.

Gość gość
15:38 a twój facet ile ma lat? ile ty masz lat?

Gość gość
15:42 a z kobietą mającą 20 lat i np swój mały biznes?

Gość gość
Etam, pitolenie. Moja babcia miała 90 i uważała się za młodą. Najlepsze jest to, że po śmierci wszyscy jej znajomi myśleli, że miała 80 lat :D Można? Można!

Gość gość
Moja babcia ma 80 pare lat a ja mam 40 i mówi mi zawsze, że jestem jeszcze młoda :)

Gość gość
No bo jesteś :) Babcia ma jeszcze raz tyle co ty :)

Gość gość
Moja babcia też jest jeszcze młoda :) Ostatnio podrywa ją sąsiad o jakieś 20 lat młodszy :)

Gość gość
ani jedno ani drugie Chlopak ma nascie lat, jest niesamodzielny itp Stary dziad tez nie, przeciez nie jest na emeryturze 30-latek to dojrzaly mezczyzna a przynajmniej tak powinno byc (z tym roznie bywa nieszalenie od wieku)

Gość gość
Oczywiscie masz racje, 30 latek to fizycznie dojrzały mężczyzna z dojrzałością emocjonalną różnie bywa ale nie o tym jest ten temat. Jednak czasem niektórzy ludzie lubią być złośliwi i w zależności od sytuacji lubią dokopać nazywając 30 latka dzieckiem, młodym chłopcem lub właśnie starym dziadem.

Gość gość
Jeżeli ktoś ma 30 lat i pisze, że szuka dziewczyny 10 lat młodszej to tak, jest to stary dziad (jednocześnie emocjonalnie niedojrzały) w porównaniu do niej

Gość gość
Zależy. Jak masz 18 lat, to jest starszy facet, który zaczyna już siwieć. Dla 50 latki to może być nawet syn, więc to młody chłopak. Przypominiało mi się, że jak miałam 7 lat to dla mnie 14 latek był już prawie dorosły :D

Gość gość
Dla 20 letniej kobiety 30 latek to nie stary dziad tylko dojrzały mężczyzna a ona jest młodą kobieta. Dla 50 latki nawet jej syn 30 letni nie jest młodym chłopcem tylko dojrzałym mężczyzną.